Libnet.ro
UNICEF

19:00

RECTIFICARE BUGETARA Primaria Capitalei da nca 20 milioane de lei pentru biserici. 10 milioane merg la Catedrala Mntuirii Neamului

Hotnews Hotnews,
 RECTIFICARE BUGETARA Primaria Capitalei da nca 20 milioane de lei pentru biserici. 10 milioane merg la Catedrala Mntuirii Neamului

Primaria Capitalei da inca 20 milioane de lei pentru biserici, potrivit unui proiect de hotarare propus de primarul Gabriela Firea si aprobat de majoritatea PSD-ALDE din Consiliul General al Municipiului Bucuresti. 10 milioane lei merg la Catedrala Mantuirii Neamului, iar 10 catre alte biserici, fie pentru lucrari de restaurare, fie pentru constructii noi. continuă pe Hotnews

A doua rectificare bugetara din 2018. Mai putini bani pentru Transporturi si Educatie

Cea de adoua rectificarebugetaraa Guvernului Dancila a fost finalizata! Guvernantii uita ce au promis si risipesc din nou sansele sa avem cativa kilometri in plus de.

Primaria Capitalei ofera 500 de lei pe luna. Ce trebuie sa faci pentru banii astia

Proiectul de hotarare prin care Primaria Capitalei va deconta combustibilul folosit de cetateni pana la valoarea de 500 de lei pe luna daca mai multe persoane folosesc in comun un autoturism personal pentru.

Ministrul Discoteca pregateste a doua rectificare bugetara: Sume importante luate de la Educatie si Transporturi. Fonduri suplimentare pentru propriul minister (VIDEO)

Ministrul Discoteca loveste cu o noua rectificare bugetara. Schimbarile sunt incredibile. Transporturile si Educatia devin rudele sarace din Guvern. Executivul da bani mai putini la Educatie, Cercetare si Tr.

Guvernul taie fonduri - a doua rectificare bugetara din an

Guvernul taie fonduri de la ministerele Transporturilor, Agriculturii, Educatiei, Culturii si suplimenteaza sumele alocate ministerelor Muncii, Sanatatii si Justitiei, conform celui de-al doilea proiect de rectificare bugetara din acest an facut public ieri seara de Ministerul Finantelor.

Anuntul facut de Viorica Dancila dupa ce Firea a cerut trecerea Metrorex la Primaria Capitalei

Premierul Viorica Dancila a declarat luni, la Parlament, legat de solicitarile primarului Capitalei, Gabriela Firea, ca a sprijinit-o pe aceasta in multe proiecte dar nu poate sa faca ceea ce legea nu ii pe.

Primaria Capitalei deconteaza combustibil de pana la 500 lei/luna pentru persoanele din regiunea Bucuresti-Ilfov care fac car-sharing pentru a ajunge la munca sau a-si duce copiii la scoala

Primaria Capitalei anunta ca a fost votat proiectul privind decongestionarea traficului din oras. Institutia va deconta combustibilul locuitorilor din Bucuresti si Ilfov care fac car-sharing pentru a ajunge la.

Proiectul car-sharing, adoptat. Primaria Capitalei va deconta combustibil de 500 lei/luna pentru folosirea in comun a masinilor

Primaria Capitalei va deconta combustibil de pana la 500 lei/luna pentru persoanele din regiunea Bucuresti-Ilfov care fac car-sharing pentru a ajunge la munca sau a-si duce copiii la scoala. Proiectul a fost aprobat joi de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. in timp ce primarul Gabriela Firea sustine ca este o masura pentru decongestionarea traficului, ONG-urile au criticat acest proiect care initial a fost respins.

Primaria Capitalei va deconta combustibil de pna la 500 lei/luna pentru persoanele din regiunea Bucuresti-Ilfov care fac car-sharing pentru a ajunge la munca sau a-si duce copii la scoala

Primaria Capitalei va deconta combustibil de pana la 500 lei/luna pentru persoanele din regiunea Bucuresti-Ilfov care fac car-sharing pentru a ajunge la munca sau a-si duce copii la scoala, potrivit unui proiect aprobat joi de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Reamintim ca 21 de grupuri civice si ONG-uri au cerut consilierilor generali sa nu aprobe proiectul pentru ca nu va face decat sa incurajeze folosirea masinii personale.

Primaria Capitalei va deconta combustibil de pna la 500 lei/luna pentru persoanele din regiunea Bucuresti-Ilfov care fac car-sharing pentru a ajunge la munca sau a-si duce copiii la scoala

Primaria Capitalei va deconta combustibil de pana la 500 lei/luna pentru persoanele din regiunea Bucuresti-Ilfov care fac car-sharing pentru a ajunge la munca sau a-si duce copiii la scoala, potrivit unui proiect aprobat joi de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Reamintim ca 21 de grupuri civice si ONG-uri au cerut consilierilor generali sa nu aprobe proiectul pentru ca nu va face decat sa incurajeze folosirea masinii personale.

Primaria Capitalei va ncheia parteneriate public-private pentru a renova 10 cladiri

Primaria Capitalei vrea sa incheie parteneriate public-private pentru zece cladiri pe care le are in proprietate, potrivit unui proiect aprobat joi de Consiliul General. Este vorba despre urmatoarele imobile: Str. Berzei nr. 21, Str. Stoica Ludescu nr. 80, Bd. Mircea Voda nr. 27-29, Str. Sfanta Vineri nr. 38-44, Splaiul Unirii nr. 176, Str. Cedrilor nr. 13, Bd. Tudor Vladimirescu nr. 35, Splaiul Independentei fn locatie fara numar), Calea Giulesti nr. 250, Bd. Timisoara nr. Acestea au fost transmise in administrarea Administratiei Fondului Imobiliar, iar scopul parteneriatelor este dezvoltarea si regenerare urbana, precum si obtinerea de venituri la bugetul local.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )