Libnet.ro
UNICEF

19:45

Scandal urias la sedinta PSD Iasi: Mihai Chirica a aparut neinvitat, iar spiritele s-au incins (VIDEO)

B1 B1,
Scandal urias la sedinta PSD Iasi: Mihai Chirica a aparut neinvitat, iar spiritele s-au incins (VIDEO)

Scandalul urias din PSD nu se manifesta doar la nivel national, ci a ajuns si in filialele din teritoriu ale partidului. Dovada, ce s-a intamplat vineri la sedinta Comitetului Executiv al PSD. continuă pe B1

VIDEO: Primarul Mihai Chirica a aparut neinvitat la sedinta CEx a PSD Iasi

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, a aparut neinvitat la sedinta Comitetului executiv al PSD Iasi, convocata de Maricel Popa pentru adoptarea unei declaratii de sustinere a motiunii de cenzura impotriva premierului Grindeanu, scrie Ziarul de Iasi.

Scandal monstru dupa ce Chirica a aparut neinvitat la sedinta CEx a PSD Iasi

Mihai Chirica a intrat inopinat la sedinta CEx a PSD Iasi la care nu a fost invitat, scrie Ziarul de Iasi. Reuniunea a fost convocata de catre Maricel Popa, scopul fiind o declaratie de sustinere a motiunii.

VIDEO. Mihai Chirica a intrerupt sedinta CEx a PSD Iasi. Situatia s-a inflamat, cerandu-se chiar excluderea din partid a edilului

Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, a intrerupt, vineri, sedinta CEx a filialei PSD din oras, unde se discuta despre motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu.

VIDEO Mihai Chirica povesteste cum decurge o executie in Comitetul Executiv al PSD: Daca nu incepe doamna Firea, incepe doamna Olguta, depinde cum isi fac semne. Lovesc in persoana respectiva, mirosul de sange devine din ce in ce mai pregnant

Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, a descris, joi, intr-o conferinta de presa, felul in care, spune el, decurge o executie in Comitetul Executiv al PSD. Circul acolo sta cam in felul urmator: un grup foarte restrans popularizeaza solutia. Deci omul asta trebuie indepartat, ori ca este agent SIE, SRI, KGB. Nu stiu ce fel de agent or fi spus ca este domnul Grindeanu. In fine, seful unei structuri foarte periculoase. Dupa care incepe discutia, ordinea cuvantarilor este foarte bine selectata, se incepe pe ranguri, adica daca nu incepe doamna Firea, incepe doamna Olguta. Depinde cum isi fac semne. Incep amandoua, incep sa loveasca. Lovesc in persoana respectiva, devine mirosul de sange din ce in ce mai pregnant in sala, a afirmat Mihai Chirica.

VIDEO Tensiune extrema in razboiul din PSD Iasi: Chirica a intrat neinvitat intr-o sedinta secreta convocata de seful filialei

Primarul Mihai Chirica a mers neinvitat la o sedinta a CEx PSD Iasi organizata vineri, 15 iunie, de liderul organizatiei judetene, Maricel Popa.

VIDEO Mihai Chirica descrie cu lux de amanunte cum decurge o sedinta de executie in PSD: Daca nu incepe doamna Firea, incepe doamna Olguta

In contextul crizei politice declansata de conducerea PSD prin excluderea lui Sorin Grindeanu din partid, Mihai Chirica a povestit intr-o conferinta de presa cum se desfasoara o sedinta a Comitetului Executiv National al PSD, acolo unde a fost si el pus la zid pierzandu-si functia de lider al social-democratilor ieseni.

Falii in PSD Iasi: organizatia judeteana il sustine pe Dragnea, Chirica vorbeste despre demisia liderului suprem

In timp ce primarul Iasiului, Mihai Chirica, facea declaratii pe tema crizei politice generate de demisia ministrilor din cabinetul Grindeanu, organizatia judeteana a PSD Iasi a transmis un comunicat prin care anuntat ca este de partea lui Liviu Dragnea. Chirica a transmis joi o scrisoare deschisa catre membri CEX al PSD.

Fost lider PSD: Grindeanu are doua solutii: sa moara cu demnitate sau sa moara fara demnitate

Fostul lider al PSD Iasi, Mihai Chirica, considera raportul de evaluare a Guvernului ca fiind o facatura ieftina pentru a acoperi o decapitare politica a unui premier pus de acelasi.

Mihai Chirica, atac dur la seful PSD: Dragnea a intrat intr-un joc stalinist, vrea sa distruga partidul

Primariul Iasiului, Mihai Chirica, il ataca dur pe presedintele PSD, Liviu Dragnea, dupa ce premierul Sorin Grindeanu a ramas fara sprijin politic. Mihai Chirica a catalogat drept jocuri.

VIDEO. Mihai Chirica povesteste cum s-ar desfasura discutiile in CExN al PSD: Cand circul ia sfarsit, omul este umilit la propriu, i se aduc tot felul de invinuiri. Este asasinat intr-o maniera cat se poate de evidenta

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, a explicat, intr-o conferinta de presa, cum ar decurge o executie in Comitetul Executiv al PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )