Libnet.ro
UNICEF

06:30

Scandal monstru dupa ce Chirica a aparut neinvitat la sedinta CEx a PSD Iasi

Antena3 Antena3,
Scandal monstru dupa ce Chirica a aparut neinvitat la sedinta CEx a PSD Iasi

Mihai Chirica a intrat inopinat la sedinta CEx a PSD Iasi la care nu a fost invitat, scrie Ziarul de Iasi. Reuniunea a fost convocata de catre Maricel Popa, scopul fiind o declaratie de sustinere a motiunii. continuă pe Antena3

VIDEO: Primarul Mihai Chirica a aparut neinvitat la sedinta CEx a PSD Iasi

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, a aparut neinvitat la sedinta Comitetului executiv al PSD Iasi, convocata de Maricel Popa pentru adoptarea unei declaratii de sustinere a motiunii de cenzura impotriva premierului Grindeanu, scrie Ziarul de Iasi.

VIDEO. Mihai Chirica a intrerupt sedinta CEx a PSD Iasi. Situatia s-a inflamat, cerandu-se chiar excluderea din partid a edilului

Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, a intrerupt, vineri, sedinta CEx a filialei PSD din oras, unde se discuta despre motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu.

VIDEO. LIVE TEXT. Premierul Sorin Grindeanu a parasit sedinta CEx. Seful Executivului va face declaratii la Palatul Victoria

Premierul Romaniei, Sorin Grindeanu, va face declaratii, la sediul Guvernului, dupa ce a parasit sedinta CEx, de la Palatul Parlamentului. Stire in curs de actualizare.

Scandal urias la sedinta PSD Iasi: Mihai Chirica a aparut neinvitat, iar spiritele s-au incins (VIDEO)

Scandalul urias din PSD nu se manifesta doar la nivel national, ci a ajuns si in filialele din teritoriu ale partidului. Dovada, ce s-a intamplat vineri la sedinta Comitetului Executiv al PSD.

Un consilier PSD, SCANDAL MONSTRU intr-o sectie de politie: S-A DEZBRACAT SI A iNCEPUT SA iNJURE (FOTO)

Un consilier PSD a facut un show de zile mari in sediul politiei din Mioveni. Bogdan Udroiu ajunsese la sectie dupa ce s-a batut cu un alt barbat intr-un bar din localitate. PSD-istul in.

Un consilier PSD, SCANDAL MONSTRU intr-o sectie de politie: S-A DEZBRACAT SI A iNCEPUT SA iNJURE (VIDEO, FOTO)

Un consilier PSD a facut un show de zile mari in sediul politiei din Mioveni. Bogdan Udroiu ajunsese la sectie dupa ce s-a batut cu un alt barbat intr-un bar din localitate. PSD-istul in.

Liviu Dragnea, dupa sedinta CEx: Am luat act de anuntul primului-ministru ca isi va prezenta demisia; toti membrii PSD din Guvern si-au prezentat demisiile

Liviu Dragnea a facut declaratii la finalul sedintei CEx al PSD de astazi: Am facut o evaluare a stadiului implementarii programului de guvernare, o analiza anuntata imediat dupa ce a fost instalat.

Sorin Grindeanu, dupa sedinta CEx: Voi face declaratii de la Guvern

Premierul Sorin Grindeanu a plecat, dupa circa patru ore si jumatate, de la sedinta Comitetului Executiv National al PSD, precizand ca nu s-a dat niciun vot in cadrul sedintei si ca va face.

Sorin Grindeanu a plecat de la sedinta CEx a PSD: Nu a existat niciun vot

Premierul Sorin Grindeanu a plecat, miercuri seara, de la sedinta Comitetului Executiv National al PSD, spre Palatul Victoria, unde este asteptat sa faca declaratii. Grindeanu nu a facut foarte multe.

VIDEO. Plecarea furtunoasa a premierului de la sedinta CEx. Ce promisiune a facut Sorin Grindeanu, inainte de a parasi sediul Legislativului

Premierul Grindeanu a parasit furtunos sedinta Comitetului Executiv National al PSD si a plecat spre Palatul Victoria, unde a anuntat ca va sustine declaratii. in momentul transmiterii acestei stiri, cel putin 50 de persoane s-au adunat in fata Guvernului si scandeaza PSD, ciuma rosie.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )