Libnet.ro
UNICEF

18:00

Scandal urias in USR. Excluderi noaptea, ca hotii

Antena3 Antena3,
Scandal urias in USR. Excluderi noaptea, ca hotii

Oli Ardelean, unul dintre membrii USR cunoscuti, a fost exclusa din partid in miezul noptii, dupa ce intr-o postare mai veche pe Facebook afirmase ca o parte dintre semnaturile pentru Fara penali in functii publice au fost cumparate. continuă pe Antena3

Culisele razboiului din USR. De ce s-a lasat cu excluderi noaptea, ca hotii. Partidul, la un pas de implozie

Un conflict care mocnea de anul trecut in USR a fost rezolvat printr-o executie politica, in miez de noapte, de tabara stransa in jurul lui Dan Barna. Mai multi lideri ai USR s-au revoltat, iar zeci de membri simpli si-au anuntat demisiile. insa Dan Barna merge mai departe. A trecut toate liniile rosii posibile. Aveam nevoie de unitate, sustine deputatul Tudor Benga.

A fost scandal urias in USR, in miez de noapte

Decizia de a o da afara din partid pe Oli Ardelean, membru al organizatiei Ilfov, a provocat un nou scandal in partid, care a culminat cu contestarea lui Dan Barna.

Scandal urias in USR. Ce decizie au luat 100 de membri din partid. il vizeaza direct pe Dan Barna

Alegerile Prezidentiale nu au reprezentat un succes pentru USR si candidatul propus, Dan Barna, rezultatul fiind unul nesatisfacator, iar scandalul semnaturile false de pe listele Fara penali, tocmai ce a explodat. Vinovata de acest nou scandal este nimeni alta, decat Olimpia Ardelean, iar colegii de partid o vor exclusa. Scandal urias in USR Excluderea Olimpiei .

Oli Ardelean, dupa ce a fost exclusa din USR: in ciuda mizeriei lui Barna, USR are oameni care vor lupta pentru principiile pe care a fost cladit partidul

Oli Ardelean, exclusa din USR, in miez de noapte, pentru ca s-a indoit ca toate semnaturile din campania Fara penali in functii publice au fost reale, a postat un mesaj pe Facebook in care sustine ca oamenii minunati din USR vor lupta in continuare pentru principiile pe care a fost cladit partidul.

Bogdan Stroe (USR): Biroul National a luat o decizie gresita prin excluderea lui Oli Ardelean O ipocrizie maxima

Presedintele USR Sector 3, consilierul municipal Bogdan Stroe, considera ca este o greseala excluderea lui Oli Ardelean din partid, dupa ce acesta a semnalat existenta unor semnaturi false in dosarele care urmau sa fie depuse la primarii in cadrul campaniei Fara Penali, potrivit Agerpres.

Oli Ardelean, dupa ce a fost exclusa din USR: O mizerie a lui Barna. Am fost data afara pentru ca am scris despre un fapt real rau, facut de USR + Barna

Oli Ardelean a catalogat drept o mizerie si o adevarata executie decizia luata de majoritatea din Biroul National USR, toti din echipa lui Dan Barna, prin care a fost exclusa din Uniune.

Oli Ardelean, exclusa din USR Ilfov, dupa ce l-a acuzat pe Barna de semnaturi false la Fara Penali

Oli Ardelean, de la USR Ilfov, a acuzat ca a fost exclusa din organizatie pentru o postare facuta la inceputul lunii noiembrie in care afirma ca Dan Barna a stiut de semnaturi false la initiativa Fara Penali. Ea a reclamat o executie care a avut loc miercuri seara in Biroul National al partidului, potrivit Mediafax.

Surse: Excluderi din USR noaptea, ca hotii. Zeci de membri au anuntat ca demisioneaza. Mesajul Va vedem, postat in semn de protest pe grupul intern al partidului (FOTO)

Biroul National al USR a decis, miercuri noapte, sa o excluda din partid pe Oli Ardelean, membru al organizatiei Ilfov, pe motiv ca ar fi adus prejudicii de imagine Uniunii. Asta dupa ce Oli Ardelean a postat pe Fa.

Surse. Excluderi in USR noaptea, ca hotii. Val de plecari din partid. Barna, din nou contestat. Mesajul Va vedem, postat in semn de protest

Biroul National al USR a decis, in miez de noapte, cu 13 voturi pentru, sa o excluda din partid pe Oli Ardelean, membru al organizatiei Ilfov, pe motiv ca a adus prejudicii de imagine partidului, sustin surse din partid pentru Adevarul. Concret, Oli Ardelean a postat pe Facebook un mesaj in care s-a indoit ca toate semnaturile din campania Fara penali in functii publice au fost reale. Decizia a fost contestata puternic in interior.

Se impart taberele in USR. Critici dupa excluderea lui Oli Ardelean

Presedintele USR Sector 3, consilierul municipal Bogdan Stroe, considera ca este o greseala excluder.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )