Libnet.ro
UNICEF

10:15

Scandal-monstru la o scoala din Dambovita! Profesor luat la bataie de tatal unui elev

Antena3 Antena3,
Scandal-monstru la o scoala din Dambovita! Profesor luat la bataie de tatal unui elev

Scandal la o scoala din Dambovita. Directorul Scolii Badulesti a fost luat la bataie de parintele unui elev. Profesorul a sunat la 112 si a povestit politistilor cum tatal unui elev de clasa a. continuă pe Antena3

FOTOVIDEO Scoala din Clejani, devastata de 3 copii enervati de o jucarie muzicala. Primarul: Asa ceva nu s-a vazut in Romania. Luni, vine preotul si face sfestanie ca sa nu mai avem astfel de incidente UPDATE

Scoala primara din comuna Clejani, judetul Giurgiu, a fost devastata de trei copii, enervati de o jucarie muzicala. Copiii au spart, timp de 3 ore, tot ce au gasit in cale, de la centrala termica abia montata la usi si grupuri sanitare. Contactat de HotNews, primarul Florin Nidelea a declarat ca in prezent face evaluarea pagubelor, iar 30 de persoane lucreaza la curatenia scolii pentru ca luni elevii sa se poate intoarce la cursuri. Sindicatele cer Ministerului Educatiei marirea numarului de psihologi din scoli Cazul de la Scoala din Clejani este extrem de grav.

Momente de panica la o scoala din Gorj. Tavanul cladirii s-a prabusit (FOTO)

Clipe de teroare intr-o scoala din Gorj. O bucata din tavanul Scolii Gimnaziale din comuna Calnic s-a desprins in timpul lucrarilor efectuate la acoperisul cladirii. Incidentul nu s-a soldat cu.

Incendiu puternic la o scoala din judetul Harghita. Un echipaj SMURD a intervenit de urgenta - FOTO

Incident grav in judetul Harghita. Un incendiu a izbucnit duminica seara la scoala din localitatea Suseni. La fata locului intervin doua echipaje cu doua autospeciale de stingere cu apa si spuma, un echipaj cu.

Incendiu puternic la o scoala din judetul Harghita. Un echipaj SMURD a intervenit de urgenta

Incident grav in judetul Harghita. Un incendiu a izbucnit duminica seara la scoala din localitatea Suseni. La fata locului intervin doua echipaje cu doua autospeciale de stingere cu apa si spuma, un echipaj cu.

FOTO VIDEO Cum arata scoala din Clejani, deschisa luni, dupa devastarea de saptamana trecuta

Scoala primara din comuna Clejani, judetul Giurgiu, devastata saptamana trecuta de trei copii, enervati de o jucarie muzicala, a fost deschisa luni in prezenta profesorilor si a oficialitatilor locale.

O bucata din tavanul unei clase de la o scoala din Gorj s-a prabusit. Director: Copiii erau in pauza, Doamne-ajuta ca nu erau in clasa

O bucata din tavanul unei clase de la o scoala din judetul Gorj s-a desprins luni in timp ce muncitorii lucrau la refacerea acoperisului vechi al cladirii, fara a exista victime intrucat copiii erau in pauza in momentul incidentului. Putea sa fie si altceva, dar Doamne-ajuta ca nu a fost, afirma directorul scolii la care invata aproximativ 100 de copii. La randul lor, autoritatile locale sustin ca s-a decis ca de acum inainte lucrarile la acoperis sa aiba loc doar dupa ce elevii pleaca de la scoala, scrie Gorjeanul. ro.

Adi, Nico si Edi au devastat o scoala din Clejani in doar trei ore. Niciunul dintre ei nu are mai mult de 10 ani. in Romania nu am vazut asa ceva niciodata! VIDEO

Adi are 8 ani, Nico are 9, iar Edi 10 ani. Adi si Nico sunt elevi la Scoala primara din Clejani, Edi invata la Milcovatu. Este greu de crezut, dar acesti trei copii au reusit in dupa amiaza zilei de 11.

Cornuri mucegaite primite de copii la o scoala din Mures. Produsele nu aveau nici data de expirare trecuta pe ambalaj

Situatie revoltatoare in Mures, unde copiii de la o scoala au primit cornuri mucegaite la gustare. Produsele nu aveau nici macar data de expirare inscriptionata pe ambalaj. Parintii au sesizat conducerea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )