Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scandalul continua! Cum au reactionat vedetele dupa ce Mihaela Radulescu a pus la zid comunitatea gay!

ADPM ADPM,
Scandalul continua! Cum au reactionat vedetele dupa ce Mihaela Radulescu a pus la zid comunitatea gay!

Mihaela Radulescu a starnit o noua disputa apriga pe internet dupa ce a postat pe blogul sau un articol in care i-a catalogat pe reprezentantii comunitatii gay drept anormali. Iata cum au reactionat cateva persoane publice si cum explica Mihaela Radulescu sarutul cu Mihaela Nane, de pe o coperta mai veche a revistei Tabu. continuă pe ADPM

Mihaela Radulescu a turbat de furie! Il ataca pe Maurice de la revista Elle!

Scandalul dintre Mihaela Radulescu si comunitatea gay capata si mai multa amploare, parca de la o ora la alta! Iata cum a ajuns vedeta sa il atace, tunand si fulgerand, pe Maurice de la revista Elle! .

Mihaela Radulescu nu gandeste liber ca Pro TV? Vedeta imparte Romania in doua dupa ce i-a facut pe gay anormali!

Mihaela Radulescu a starnit o noua disputa apriga pe internet dupa ce a postat pe blogul sau un articol in care i-a catalogat pe reprezentantii comunitatii gay drept anormali, folosind in acelasi context cuvinte precum terorist, cersetor, drogat, depresiv.

Democrata si toleranta Mihaela Radulescu, delir homofob: de ce a atacat in mod tendentios comunitatea homosexualilor

Dupa ce a starnit comentarii acide in urma unui episod de la Romanii au talent, Mihaela Radulescu 45 de ani) a devenit tinta comunitatii gay, dupa un articol in care si-a exprimat libertatea de opinie. Dupa o perioada de absenta din ochii publicului, vedeta incearca sa socheze si sa devina purtatoare de cuvant pentru un segment de persoane care traiesc revolta fata de comunitatea LGBT in mod tacit.

Mihaela Radulescu, acuzata de ipocrizie pe doua fronturi

Am trait-o si pe asta: Mihaela Radulescu scrie un text populisto-homofob si e pusa in banca ei de comentatori Adevarul, conservatori homofobi care cred ca pozitia ei este ipocrita pentru ca nu mai e domnisoara.

Mihaela Radulescu provoaca internautii. Ce a spus vedeta despre homosexuali

Mihaela Radulescu, jurata emisiunii Romanii au talent a scris, pe blogul ei, ca minoritatea homosexuala incalca drepturile majoritatii la moralitate si ca majoritatea nu se poate exprima liber impotriva lor, pentru ca trebuie sa respecte corectitudinea politica.

Mihaela Radulescu a lansat un atacdur la adresa personelorgay:Sunteti oameni anormali, oricat va deranjeaza

Mihaela Radulescu a lansat un atac dur la adresa homosexualilor. intr-un text, publicat pe blogul personal la vedetei, aceasta scrie ca, din cauza corectitutinii politice si a depturilor minoritatilor sexuale, normalitatea pierde teren in fata ciudatenilor.

A reusit sa o convinga pe Mihaela Radulescu sa doneze un incubator Maternitatii din Turnu Severin. Acum vrea sa deschida o scoala a mamelor

Daca e nevoie ar muta muntii din loc atunci cand vine vorba de binele bebelusilor care se nasc in Maternitatea din Turnu Severin. Dupa ce a reusit sa convinga o fundatie sa doneze un incubator ultramodern pentru maternitate, acum Magda Iorgovan se zbate sa deschida in orasul de la Dunare o scoala a mamelor.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )