Libnet.ro
UNICEF

00:07

Scandalul din Rahova, din ziua de Paste: Spartacus, barbatul care a instigat la violenta, a fost arestat

Hotnews Hotnews,
 Scandalul din Rahova, din ziua de Paste: Spartacus, barbatul care a instigat la violenta, a fost arestat

Vasile Badea, alias Spartacus, a fost arestat preventiv, fiind acuzat de instigare la violenta in scandalul care a avut loc in ziua de Paste in cartierul Rahova din Capitala. Alaturi de el, au fost arestati preventiv alti patru barbati. continuă pe Hotnews

Reactia politistilor, dupa scandalul din Rahova. Nu ati inteles? Atunci traducem!

Fie ca au fost oficiale sau nu, declaratiile politistilor au invadat internetul, dupa incidentele de la Sacele si din Bucuresti, unde s-au dat adevarate lupte de strada, in ultimele zile. Politistii au fost acuzati de unii ca nu au reactionat suficient de hotarat, iar altii au sustinut ca oamenii legii au fost prea violenti. Reactia .

DigiSport: A fost cea mai delicata interventie!. Sportivul implicat in scandalul din Rahova, cu 37 de persoane duse la audieri

Mihai Donisan, multiplu campion al Romaniei la saritura in inaltime, a intervenit in urma cu doua zile, alaturi de politisti, pentru a stinge conflictul din cartierul Rahova.

Spartacus, barbatul care a instigat la violenta in Capitala, in ziua de Pasti, a fost arestat preventiv

Vasile Badea, alias Spartacus, a fost arestat preventiv de judecatorii de la Sectorul 5 in dosarul violentelor din cartierul bucurestean Rahova. Alaturi de el, alti 4 barbati au fost arestati preventiv pentru ca au participat la violentele din ziua de Pasti.

Cine este, de fapt, Spartacus idolu fetelor. Cum s-a filmat liderul revolutiei din Rahova

In seara de Paste, in cartierul bucurestean Rahova au avut loc incidente intre organele de politie si o parte a locuitorilor de origine rroma din acest cartier. Se pare ca revolutionarul care a aprins scanteia scandalului a fost Vasile badea, cunoscut in comunitate si ca Spartacus idolu fetelor. Cine este, de fapt, Vasile Badea, zis .

Petrecerea de la care a pornit scandalul din Rahova: Asteptam Politia! Revolutie!

Sute de politisti si jandarmi au intervenit in cartierul Rahova, in prima zi de Paste, dupa ce zeci de oameni au facut o petrecere pe strada, au ascultat muzica, au facut gratar si i-au provocat pe politisti sa vina sa ii aresteze.

Giani din las Fierbinti, despre boala cu care s-a confruntat. Actorul de la PRO TV a recunoscut prin ce a trecut

Seialul Las Fierbinti de la Pro Tv are multe personaje pitoresti, interpretate de actori profesionisti. Costi Dita, in varsta de 40 de ani, este unul dintre actorii din echipa, interpretandu-l pe Giani, care face parte si din proiectul Pe bune!?, ale caror filmari s-au oprit. Giani din las Fierbinti, despre boala cu care s-a confruntat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )