Libnet.ro
UNICEF

17:00

Scandalul din SUA care iti arata cat de mult rau pot sa faca operatorii telecom

Playtech Playtech,
Scandalul din SUA care iti arata cat de mult rau pot sa faca operatorii telecom

Marii operatori telecom din SUA ii spioneaza pe utilizatori, iar asta ar trebui sa-ti arate cat de tare te pot afecta acestia, fara sa-ti dai seama. Cea mai recenta veste in legatura cu. continuă pe Playtech

Stefan Mandachi intervine in scandalul din Ditrau: Daca eram in locul patronului, nu as fi renuntat la cei doi straini. ii angajez eu ca brutari in orice restaurant de-al meu

Stefan Mandachi, cunoscut dupa ce in urma cu un an a realizat simbolic primul metru de autostrada, intervine in scandalul din comuna Ditrau, unde sute de localnici s-au revoltat impotriva a doi srilankezi, an.

Interventie dramatica in Capitala! Doi batrani au fost salvati in ultima clipa din flacarile care le-au cuprins locuinta

Doi batrani au fost salvati in ultima clipa din flacarile care le-au cuprins locuinta, dupa ce un echipaj de la Politia Capitalei a intervenit inainte ca incendiul sa fie anuntat la 112.

Amenda de 10.000 de lei pentru firma din Ditrau care a angajat doi srilankezi

Inspectoratul Teritorial de Munca ITM) Harghita a efectuat un control la firma din Ditrau care a angajat doi srilankezi, iar la final inspectorii au amendat societatea cu 10. 000 de lei.

INCENDIAR! Cum arata menajera care iti face curat in lenjerie intima! Cati bani trebuie sa scoti din buzunar pentru un SERVICIU COMPLET (FOTO)

O femeie de afaceri din marea britanie, Nikki Belton, in varsta de 33 de ani, este dispusa sa presteze servicii de curatenie pentru 95 de lire sterline in lenjerie intima sau complet nud. Femeia.

Mafia transporturilor de ovine iese la iveala, dupa scandalul din Portul Midia

Mafia transporturilor de ovine iese la iveala, incet, incet, odata cu scandalul iscat in jurul epavei navei scufundate in Portul Midia.

Lidia Fecioru, dezvaluire de ULTIMA ORA: CELE CINCI LEGI ALE KARMEI care iti SCHIMBA VIATA! E SOC SI GROAZA

Lidia Fecioru si numerologul Mihai Voropchievici au dezvaluit recent cinci legi ale karmei care pot schimba viata. Prima dintre ele este sinceritatea. Adevarul oricum iese la suprafata, dar atunci cand.

Faze tari: Ursul ce prevesteste cum va fi iarna in Romania. Traditia seamana cu cea a marmotei din SUA; O fata de 15 ani s-a supus unor operatii estetice ca sa para mai tanara

Un artist a dat peste cap Google Maps dupa ce s-a plimbat prin Berlin cu un carucior cu 99 de telefoane mobile. Simon Weckert, un artist din Berlin, a provocat un ambuteiaj virtual dupa ce s-a plimbat prin capitala Germaniei cu. A fost prins incercand sa aduca 900 de pastile in inchisoare. Ce l-a dat de gol. Un detinut din Irlanda de Nord a fost prins in timp ce incerca sa aduca in inchisoare 900 de pastile si alte droguri ascunse in fund, dupa ce politistilor li s-a parut.

Cel putin doi morti si un ranit in urma unui atac asupra unei universitati din SUA

Cel putin doua persoane au fost ucise si o alta a fost ranita in urma unui atac ce a avut loc la o universitate din Texas, SUA.

Are niste probleme personale mai deosebite. Profesoara din Braila care a venit bauta la ore, sanctionata cu 15% din salariu

Profesoara din localitatea braileana Mihai Bravu, care a venit bauta la ore in luna noiembrie 2019, cu o imbibatie alcoolica de 1,18 mgl in aerul expirat, potrivit aparatului etilotest, a fost sanctionata de consiliul de administratie al scolii cu retinerea a 15% din salariu pe o perioada de trei luni, potrivit informatiilor facute publice de seful Inspectoratului Scolar Judetean ISJ), Viorel Botea, transmite Mediafax.

Criminalul din Bacau, care si-a ucis sotia intr-o masina, a fost gasit mort in raul Bistrita

ISUJ Bacau a descoperit trupul presupusului criminal care si-a omorat sotia, iar apoi s-ar fi aruncat in canalul raului Bistrita.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )