Libnet.ro
UNICEF

16:45

Scandalul facut de mai multi romi in Spitalul Colentina, surprins de camere (VIDEO)

B1 B1,
Scandalul facut de mai multi romi in Spitalul Colentina, surprins de camere (VIDEO)

Au aparut imaginile surprinse pe camerele de supraveghere cu momentul in care mai multe persoane de etnie roma ai intrat in sectia de Hematologie a Spitalului Colentina pentru a se razbuna, dupa ce o. continuă pe B1

Teroare la Spitalul Colentina: Medicii au fost atacati de rudele unui pacient declarat mort si au trebuit sa se baricadeze pana la venirea fortelor de ordine (VIDEO)

Teroare la Spitalul Colentina din Capitala! Au fost clipe de cosmar pentru medicii sectiei de Hematologie dupa ce rudele unui pacient declarat mort au intrat peste ei si au distrus tot in cale. Angajatii.

Mai multi spectatori au lesinat la Festivalul de la Toronto, in timp ce vizionau un film cu scene de canibalism

Mai multi spectatori au lesinat la Festivalul International de Film de la Toronto, marti seara, in timpul proiectiei lungmetrajului Grave/ Raw, o pelicula ce include scene de canibalism, scrie News. ro citand site-ul publicatiei The Hollywood Reporter.

Sarbatoarea Sacrificiului, sarbatorita de ISIS intr-un mod SOCANT: Jihadistii au ucis, ca pe niste animale, mai multi barbati pentru ca ar fi spioni (FOTO)

La data de 12 septembrie, Statul Islamic un clip care cuprinde imagini ingrozitoare, cu mai multi prizonieri numiti spioni americani ucisi intr-un abator. ISIS a sarbatorit una dintre cele.

Politia a demarat o ancheta la Spitalul Colentina, dupa ce un angajat a raportat ca o masa dintr-un salon a fost distrusa de apartinatorii unui pacient

Politistii bucuresteni au demarat o ancheta dupa ce, luni, mai multe persoane, apartinatori ai unui pacient care a murit in unitatea sanitara, au patruns intr-un salon din spital. Incidentul a fost semnalat de un cadru medical la 112.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )