Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scandalul mutarii ambasadei din Israel: Palestienii si-au rechemat ambasadorul din Romania

B1 B1,
Scandalul mutarii ambasadei din Israel: Palestienii si-au rechemat ambasadorul din Romania

In plin scandal provocat de intentiile Guvernului roman de a muta ambasada din Israel la Ierusalim, Ambasada Palestinei la Bucuresti a anuntat rechemarea la Ramallah a ambasadorului Fuad Kokaly in vederea. continuă pe B1

Subiectele zilei: Ct pierde Romnia n scandalul mutarii ambasadei din Israel; Facem comisii speciale degeaba. Romnia se ndeparteaza de criteriile pentru aderarea la euro; Viktor Orbn, un anti-Macron n estul Europei?

Cat au castigat romanii din pensia privata si unde sunt investiti banii Administratorii fondurilor de pensii private au reusit sa aduca un plus de circa 9% pentru cei peste 7 milioane milioane de cotizanti, prin felul in care au. TVR a cheltuit 214. 000 de lei pentru deplasarea Doinei Gradea si a altor sefi la Lisabona pentru Eurovision Doina Gradea, presedinta-directoare generala a Societatii Romane de Televiziune SRTV), a facut parte din.

Analiza. Cat pierde Romania in scandalul mutarii ambasadei din Israel. Nu ne mai putem pozitiona ca un stat-partener UE, ci ca un stat din nucleu-dur al lui Trump

Conflictul dintre Klaus Iohannis si Guvernul Dancila, generat de relocarea ambasadei la Ierusalim, va stirbi credibilitatea Romaniei in ochii partenerilor europeni si va amplifica tensiunile interne, cred specialistii contactati de Adevarul.

Cat pierde Romania in scandalul mutarii ambasadei din Israel. Nu ne mai putem pozitiona ca un stat-partener UE, ci ca un stat din nucleu-dur al lui Trump

Conflictul dintre Klaus Iohannis si Guvernul Dancila, generat de relocarea ambasadei la Ierusalim, va stirbi credibilitatea Romaniei in ochii partenerilor europeni si va amplifica tensiunile interne, cred specialistii contactati de Adevarul.

Liviu Dragnea cere anchetarea jurnalistului Dan Tapalaga in scandalul memorandumul secret privind mutarea ambasadei din Israel (VIDEO)

Liviu Dragnea cere interventia procurorilor in cazul memorandumului secret adoptat de Guvern, pe tema mutarii ambasadei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim. Liderul PSD considera ca jurnalistul Dan Tapalaga,.

Membru in Comisia SRI: Dragnea se comporta ca un chelner, desi nu i-a cerut nimeni nici macar sa aduca meniurile. Ce ar urmari liderul PSD prin mutarea ambasadei din Israel

Un membru al Comisiei parlamentare de control a activitatii SRI intervine in scandalul mutarii ambasadei Romaniei din Israel, de la Tel Aviv la Ierusalim. Deputatul USR Lucian Stanciu-Viziteu sustine ca liderul.

AUDIO Sefa Reprezentantei Comisiei Europene, despre mutarea ambasadei din Israel: Pozitia oficiala a Romniei este pozitia anuntata de presedintele Romniei, pentru ca el reprezinta Romnia n forurile europene pe probleme de politica externa / Statul de dre

Comisia Europeana considera ca in chestiunea eventualei mutari a ambasadei Romaniei in Israel, de la Tel Aviv la Ierusalim, pozitia oficiala a Bucurestiului este cea exprimata de presedintele Klaus Iohannis, pentru ca acesta reprezinta Romania in forurle europene, pe problema de politica externa, a declarat, intr-un interviu acordat HotNews. ro, sefa Reprezentantei Comisiei Europene in Romania, Angela Cristea. Ea a mai subliniat ca in Uniunea Europeana statul de drept, inclusiv independenta justitiei, nu este un subiect negociabil cu nicun stat membru, inclusiv cu Romania.

Liviu Dragnea ii raspunde lui Iohannis in scandalul mutarii ambasadei: E pentru prima data cand un presedinte a indraznit sa spuna ca doar el are atributii pe politica externa

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a vorbit duminica seara despre atributiile presedintelui Klaus Iohannis in domeniul politicii externe, in contextul scandalului dintre Guvern si.

Ambasadori rechemati din Israel

Turcia si Africa de Sud si-au rechemat ambasadorii din Israel, dupa ce militari israelieni au ucis 59 de plaestinieni si au ranit alti 2. 400, dintre care 1. 350 prin impuscare, la bariera de securitate dintre Israel si Fasia Gaza, ieri, in confruntari cu manifestanti contra inaugurarii Ambasadei Statelor Unite la Ierusalim, relateaza le Monde.

Statele Unite si-au mutat ambasada din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim

Statele Unite si-au mutat ambasada din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim, luni, in cadrul unei ceremonii la care presedintele american, Donald Trump, nu a fost prezent. Fiica sa Ivanka si secretarul american al.

Romania, din nou impotriva UE: Guvernul trimite insarcinatul cu afaceri la receptia organizata de Israel cu ocazia mutarii ambasadei SUA la Ierusalim

Romania, Austria, Ungaria si Cehia sunt singurele patru tari din cele 28 de state membre UE care vor fi reprezentate la gala organizata duminica seara de Ministerul israelian de Externe, potrivit ziaruluiHaaretz. Toate celelalte 24 de state membre UE au refuzat sa fie reprezentate oficial la ceremonie.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2722 seconds )