Libnet.ro
UNICEF

06:45

Scandalul de la Opera Nationala continua: Peste 200 de angajati cer demisia ministrului Culturii, dupa anuntul despre interimatul lui Georghe Calin la conducerea institutiei (VIDEO)

B1 B1,
Scandalul de la Opera Nationala continua: Peste 200 de angajati cer demisia ministrului Culturii, dupa anuntul despre interimatul lui Georghe Calin la conducerea institutiei (VIDEO)

Scandalul de la Opera Nationala pare sa nu se mai termine. Peste 200 de angajati au protestat in Sala Mare si au cerut demisia ministrului Culturii, Vlad Alexandrescu, dupa ce acesta a anuntat ca George. continuă pe B1

Scandalul de la Opera Nationala, aprope de rezolvare: Johan Kobborg anunta revenirea sa in institutie

Johan Kobborg a publicat, marti seara, pe contul personal de Facebook un mesaj prin care anunta incetarea disputelor de la Opera Nationala Bucuresti si revenirea lui in institutie, precizand ca se va concentra pe reconstructie si pe repararea raului deja facut. Anuntul balerinului vine in contextul in care ministrul Culturii a anuntat identificarea unei solutii pentru conflictul care a afectat activitatea ONB,in ultimele aproape trei saptamani.

Razboiul de la Opera Nationala continua. Noi proteste au dus la anularea, miercuri-seara, a operei Falstaff VIDEO

Decizia ministrului Culturii, Vlad Alexandrescu, de a-l readuce la conducerea Operei pe directorul interimar George Calin i-a revoltat pe o parte dintre angajatii institutiei. Acestia au cerut demisia ministrului, pentru ca nu si-a respectat promisiunea de a se intalni cu ei in sala Operei.

Scandalul de la Opera Nationala Bucuresti continua. Nu se stie inca daca se va juca diseara

Angajatii Operei Romane solicita in continuare schimbarea managerului George Calin impus de Ministerul culturii. Vlad Alexandrescu a mers la Opera, astazi, si a discutat cu artistii dar nu s-a ajuns la nici o concluzie, transmite Radio Romania Actualitati. in consecinta, angajatii ameninta cu boicotarea spectacolului din vineri, dupa ce nici joi programul nu s-a respectat. Ei spun ca asteapta pana dupa amiaza o noua propunere de manager interimar, apoi vor decide daca vor urca pe scena la timp.

O noua demisie cu scandal la Opera Nationala. Greva artistilor continua

La Opera Nationala din Bucuresti nu se joaca nici in aceasta seara Falstaff. Artistii refuza sa urce pe scena si cer in continuare schimbarea managerului George Calin, abia numit de Ministerul Culturii.

O noua demisie cu scandal la Opera Nationala. Greva artistilor continua

La Opera Nationala din Bucuresti nu se joaca nici in aceasta seara Falstaff. Artistii refuza sa urce pe scena si cer in continuare schimbarea managerului George Calin, abia numit de Ministerul Culturii.

Artistii au anulat din nou, joi-seara, spectacolul Falstaff, la Opera Nationala Bucuresti

Spectacolul Falstaff, programat joi-seara, de la ora 19. 00, s-a anulat la Opera Nationala Bucuresti ONB). Dupa ce, miercuri seara, acelasi spectacol nu a fost reprezentat, o parte dintre artistii de la ONB au continuat, joi, protestele si dupa intalnirea cu Ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu.

Coregraful Johan Kobborg si-a anuntat revenirea la Opera Nationala: Dreptatea a prevalat. Sunt din nou aici, m-am intos! Multumesc tuturor pentru sprijin in aceste vremuri de restriste

Ministrul Culturii Vlad Alexandrescu a anuntat marti, pe Facebook, ca, in urma discutiilor, s-a ajuns la un acord intre paritie implicate in conflictul de la Opera Nationala Bucuresti. La.

Mai mult de 24 de morti si peste 200 de raniti intr-un atac al talibanilor din centrul capitalei afgane Kabul (VIDEO)

Mai mult de 24 de persoane au murit si alte peste 200 au fost ranite intr-o explozie produsa in centrul capitalei afgane, in ceea ce, la prima vedere, pare un atac al talibanilor care a avut drept t.

EXCLUSIV Regizorul Andrei Serban, posibil nou director general interimar la Opera Nationala Bucuresti VIDEO

Noua posibila numire in functia de director general interimar al Operei Nationale Bucuresti este regizorul Andrei Serban, potrivit surselor Adevarul. Celebrul regizor Andrei Serban traieste la New York, dar vine frecvent in Romania pentru a monta spectacole de teatru si de opera si pentru a face ateliere de creatie cu tineri actori.

EXCLUSIV Regizorul Andrei Serban, posibil nou director general interimar la Opera Nationala Bucuresti

Noua posibila numire, in functia de director general interimar al Operei Nationale Bucuresti, este regizorul Andrei Serban, potrivit surselor Adevarul. Regizorul Andrei Serban traieste la New York, dar vine frecvent in Romania pentru a monta spectacole de teatru si de opera si pentru a face ateliere de creatie cu tineri actori.

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )