Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nu scapam de ploi si furtuni. Prognoza meteo pentru zilele urmatoare

Antena3 Antena3,
Nu scapam de ploi si furtuni. Prognoza meteo pentru zilele urmatoare

Vremea se va mentine racoroasa. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate mai ales dupa-amiaza, cand vor fi ploi de scurta durata si, posibil, descarcari electrice, local in nord-vestul. continuă pe Antena3

Prognoza meteo: Romania, lovita de frig. Cat scad temperaturile, unde se anunta furtuni violente, de cand se incalzeste

Ploi, vreme instabila, vijelii si temperaturi mai mici si cu 15 grade in nord-est. Aceasta este prognoza meteorologilor pentru weekend cand, in majoritatea regiunilor, se anunta vreme rea, iar valul de aer rece patrunde in Romania.

PROGNOZA METEO Temperaturi caniculare si deficit de precipitatii in iulie si august. Cum va fi vremea in luna septembrie

Temperaturile vor fi ridicate in perioada iulie - august, in timp ce in luna septembrie, acestea vor fi spre normalul perioadei. Asa arata prognoza meteo pe trei luni, emisa de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Prognoza meteo. Cum e vremea in weekend

Valorile termice - in scadere semnificativa fata de intervalul anterior in special in regiunile extracarpatice - vor caracteriza la scara intregii tari o vreme racoroasa, iar in nord si.

Prognoza meteo pentru acesta vara: temperaturi caniculare si deficit de precipitatii

Urmatoarele trei luni vor aduce un regim termic calduros, cu valori termice peste mediile climatologice lunare, in iulie si august, respectiv apropiate de norme in septembrie, dar si cu deficite importante de precipitatii estimate, in principal, in.

Alerta meteo: Romania lovita in plin de ciclonul polar! Care sunt zonele cele mai afectate de ploi, furtuni si fenomene extreme!

Meteorologii anunta o scadere a temperaturilor pentru acest sfarsit de saptamana in nordul si nord-estul tarii vremea fiind chiar rece pentru aceasta perioada a anului. Duminica si luni insa valorile.

Prognoza meteo: Temperaturile cresc, dar de marti seara se ntorc ploile

Temperaturile vor creste usor pe parcursul saptamanii viitoare in toata tara, dar meteorologii avertizeaza ca, incepand cu mijlocul saptamanii, se vor ivi norii, deoarece sunt asteptate ploi pe arii extinse, intensificari ale vantului si descarcari electrice.

ALERTA METEO: Cum va fi vremea in urmatoarele trei luni

Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru urmatoarele trei luni. Astfel, pentru iulie, media temperaturilor va fi peste media lunii. Media temperaturilor ce vor fi inregistrate in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )