Libnet.ro
UNICEF

23:45

Scarlett Johansson divorteaza dupa doi ani de casnicie

Adevărul Adevărul,
Scarlett Johansson divorteaza dupa doi ani de casnicie

Actrita americana Scarlett Johansson 32 de ani) divorteaza de jurnalistul francez Romain Dauriac 35 de ani), punand astfel capat unui mariaj care a durat doi ani. continuă pe Adevărul

Scarlett Johansson divorteaza de Romain Dauriac

Scarlett Johansson si Romain Dauriac s-au separat, sustine revista People. O sursa confirma ca cei doi s-au despartit in vara. Cuplul s-a maritat in secret in anul 2014 si a fost prima data vazut la un pranz, in octombrie 2012.

Dupa doi ani pe AeRO, Sameday Courier s-ar putea delista

Octavian Badescu, fondatorul si cel mai mare actionar al Delivery Solutions SDAY), compania care opereaza brandul Sameday Courier, vrea sa achizitioneze toate actiunile libere la tranzactionare ale firmei de curierat, in acest fel fiind posibila.

DIVORTUL ANULUI la Hollywood: Cea mai frumoasa blonda se desparte dupa 2 ani de casnicie / VIDEO

Actrita Scarlett Johansson si jurnalistul francez Romain Dauriac ar fi pus capat relatiei lor in urma cu mai multe luni, desi oficial nu se cunosc motivele despartirii lor, relateaza online ziarul spaniol.

DIVORTUL ANULUI la Hollywood: Cea mai frumoasa blonda se desparte dupa 2 ani de casnicie (VIDEO)

Actrita Scarlett Johansson si jurnalistul francez Romain Dauriac ar fi pus capat relatiei lor in urma cu mai multe luni, desi oficial nu se cunosc motivele despartirii lor, relateaza online ziarul spaniol.

Dosarul Black Cube: Ron Weiner, condamnat definitiv la doi ani si opt luni de inchisoare cu suspendare

Curtea de Apel Bucuresti a decis definitiv, condamnarea lui Ron Weiner la doi ani si opt luni de inchisoare cu suspendare, in dosarul Black Cube, dupa ce a admis acordul de recunoastere a vinovatiei incheiat de israelian cu procurorii.

Armata a dat pe final de an contracte directe de 78 mil. euro pentru modernizarea si repararea vechilor elicoptere / 135 mil. euro in doi ani si jumatate pentru mentenanta elicopterelor; Nici un plan pentru elicoptere noi

Armata Romana a dat, chiar in ultimele zile din 2016, contracte directe de 78,7 milioane de euro pentru a moderniza si a repara o parte din vechile elicoptere IAR-330 Puma si IAR 316B Alouette din dotare. In ultimii doi ani si jumatate, Apararea a platit 135 de milioane de euro pe mentenanta elicopterelor. In plus, piese pentru elicoptere au mai fost cumparate prin alte 14 contracte de 145 de milioane de euro pentru mai multe tipuri de aeronave. In tot acest timp, bugetul Apararii a crescut constant si cu accent pe inzestrare, dar nu exista planuri concrete pentru achizitia de elicoptere noi.

S-a descoperit casa din Florenta unde Domnitorul Alexandru Ioan Cuza si-a petrecut ultimii doi ani din viata! (FOTO)

Casa unde si-a petrecut domnitorul Alexandru Ioan Cuza ultimii doi ani din viata se afla in Florenta. Cea care a descoperit acest lucru este ghidul turistic Cristina Cotoi din Florenta. Cu ocazia.

Tolo.ro: 59 de decese in ultimii doi ani la centrele de boli psihice Maciuca si Babeni fara ca politia sa investigheze. Bolnavii nesupravegheati alergau prin curtile vecinilor (FOTO)

Inspectoratul de Politie al Judetului Valcea a deschis un dosar penal in rem pentru abuz in serviciu dupa publicarea anchetei jurnalistilor de la Gazeta Sportuilor cu privire la situatia bolnavilor.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2579 seconds )