Libnet.ro
UNICEF

09:30

Ger cumplit. Cele mai scazute temperaturi ale acestei ierni

Antena3 Antena3,
Ger cumplit. Cele mai scazute temperaturi ale acestei ierni

Cele mai scazute temperaturi ale acestei ierni in zonele locuite, de minus 20 de grade Celsius, au fost inregistrate, duminica dimineata, in judetul Harghita, la Miercurea Ciuc, Joseni ?i Topli?a, iar la sta?ia. continuă pe Antena3

Cele mai scazute temperaturi din aceasta iarna: Minus 18 grade la Miercurea Ciuc, Toplita si Petrosani

Cele mai scazute temperaturi din aceasta iarna in zonele locuite, de minus 18 grade Celsius, au fost inregistrate in dimineata primei zile a anului 2016 la Miercurea Ciuc si Toplita, in judetul Harghita, precum si la Petrosani, in zona depresionara a judetului Hunedoara. Cea mai scazuta temperatura din tara, de minus 18 de grade Celsius, a fost masurata, vineri, la statia meteo Miercurea Ciuc, in jurul orei 07:30, potrivit Mediafax.

Cele mai scazute temperaturi ale acestei ierni: MINUS 18 grade la Miercurea Ciuc, Toplita si Petrosani

Cea mai scazuta temperatura din tara in prima zi a anului s-a inregistrat la statiile meteo din Miercurea Ciuc si Toplita, unde mercurul termometrelor a coborat pana la 18 grade Celsius. in Harghita.

Cele mai importante momente ale anului 2015 in tenis: Horia, Simona, Nole, Serena si alti eroi

Ca in fiecare an, ne incheiem conturile cu sezonul 2015 cu o recapitulare a celor mai importante evenimente. Top 30 se termina acum cu locurile 10-1. Precum in articolele dedicate sezoanelor anterioare, topul pastreaza o balanta intre rezultatele romanilor si cele de interes general.

Cele mai bune carti ale anului 2015: solidul Solenoid al lui Mircea Cartarescu si un roman-surpriza,Jocul si fuga, de Nicolae Breban

Criticul Paul Cernat spune ca, in 2015, l-au atras mai ales cartile de critica, istorie si teorie literara, ca si cele de teorie culturala, de istorie sociala si intelectuala.

Cele mai frumoase inele de logodna ale vedetelor

De la superbul inel cu diamant de 33 de karate pe care l-a primit Elizabeth Taylor, pana la cel cu safir detinut de Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, iata care sunt cele mai frumoase inele de logodna pe care le-au primit vedetele de peste ocean, si nu numai. Bijuteriile sunt impresionante! .

Cele mai scumpe deplasari externe facute de deputati in 2015: Vietnam, Canada, Mexic

Deplasarile deputatilor in strainatate au insemnat cheltuieli de la buget de peste 2 milioane de lei numai in primele 10 luni ale anului 2015, cele mai scumpe destinatii fiind Vietnamul, Canada si Mexicul.

Cele mai scumpe deplasari externe facute de deputati in 2015 - Vietnam, Canada, Mexic

Deplasarile deputatilor in strainatate au insemnat cheltuieli de la buget de peste 2 milioane de lei numai in primele 10 luni ale anului 2015, cele mai scumpe destinatii fiind Vietnamul, Canada si Mexicul.

Cele mai asteptate filme in 2016 VIDEO

Cele mai asteptate filme in 2016. Adevarul va propune lista celor mai asteptate filme ale anului 2016, in prim-plan fiind eroii universului Marvel, povesti adevarate cu actori de renume si continuarea unor filme care au facut istorie.

Cele mai scumpe rochii din filme! Valoreaza milioane!

Rochiile purtate de renumite actrite in cele mai de succes productii din istoria cinematografiei au fost vandute la licitatii cu sute de mii, chiar milioane de dolari. Iata care sunt cele mai scumpe rochii din filme! .

Cele mai stilate vedete in 2015

Evenimentele mondene de anul acesta au excelat la capitolul aparitii vestimentare impresionante. Actrite, modele, cantarete, bloggerite de moda au stralucit pe covorul rosu in outfituri senzationale. Iata care au fost cele mai stilate vedete in 2015.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )