Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scenariu exploziv pentru romani! Premierul Orban vrea sa creasca varsta de pensionare pentru aceasta categorie

Antena3 Antena3,
Scenariu exploziv pentru romani! Premierul Orban vrea sa creasca varsta de pensionare pentru aceasta categorie

Scenariu exploziv pentru romani! Premierul Ludovic Orban considera ca ar trebui crescuta varsta de pensionare pentru anumite categorii de angajati pana la 70 de ani. Declaratia a facut-o in contextul in care Guvernul a starnit un val de nemultumiri, dupa ce a anuntat ca vrea sa interzica din nou cumulul pensiei cu salariul in sectorul bugetar. continuă pe Antena3

Ciolacu: Premierul Orban ar trebui sa il revoce de urgenta pe Citu

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca Florin Citu este un ministru iresponsabil care deja a facut mult rau Romaniei. PNL nu a inteles semnalul de alarma pe care l-a primit atunci cand Parlamentul nu i-a dat aviz lui Florin Citu pentru a fi ministrul Finantelor. ) Premierul Orban ar trebui sa il revoce de urgenta! Nu exista alta solutie!, sustine Ciolacu.

Scenariu sinistru pentru alegeri anticipate. E nebun cel care incearca sa intre in jocul asta

Fostul parlamentar Octavian Popa, acum lider al unei filiale judetene ALDE, a vorbit la Antena 3 despre un scenariu sinistru pentru alegerile anticipate.

Victor Ponta, scenariu-soc pe scena politica: Cred ca ne intoarcem zece ani inapoi

Presedintele PRO Romania, Victor Ponta, prevede un scenariu sumbru pentru romani pe scena politica, subliniind ca ne intoarcem zece ani inapoi. Fostul premier a declarat marti, la Galati, ca masurile preconizate a fi luate de guvernul Orban amintesc de ceea ce s-a intamplat in Romania in urma cu zece ani, acestea fiind copiate dupa cele ale guvernarii Boc.

Premierul Orban si ministrul Citu, intrevedere cu presedintele Iohannis, la Palatul Cotroceni, dupa decizia agentiei de rating StandardPoors

Premierul Ludovic Orban si ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, au o intalnire, miercuri, de la ora 18, cu presedintele Klaus Iohannis, la Cotroceni,au precizat surse oficiale pentru.

Premierul Orban: Le cerem parlamentarilor sa sustina proiectul PNL pentru desfiintarea pensiilor speciale (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a lansat un apel catre parlamentarii Romaniei, cerandu-le sa sustina proiectul de lege propus de PNL, prin care vor fi desfiintate pensiile speciale. in ceea ce ne priveste pe noi,.

De ce isi asuma Guvernul raspunderea pe legea transportului intrajudetean. Premierul Orban: Astazi sunt copii care nu se mai duc la scoala, pentru ca nu sunt luati daca nu platesc (VIDEO)

Guvernul Orban isi asuma raspunderea in fata Parlamentului pentru modificarea legislatiei privind transportul intrajudetean, a carei forma actuala a creat multe probleme in sistem, a afirmat, miercuri.

Surse: Guvernul Orban vrea dezbaterea bugetului de sarbatori. in ce zi ar putea fi dat votul final

Conducerea PNL a discutat despre calendarul privind proiectul de buget, Ludovic Orban anuntand ca dezaterea acestuia va avea loc intre Carciun si Anul Nou, potrivit unor surse politice.

CNCD s-a autosesizat in cazul Gabrielei Firea Primarul general, declaratie controversata dupa ce premierul Orban i-a criticat mandatul falimentar la carma Capitalei

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii s-a autosesizat in cazul Gabrielei Firea, a anuntat presedintele Csaba Astalosz, potrivit g4media. ro. Autosesizarea vine in contextul in care primarul general.

Ajutoare de stat pentru fabrici: Ludovic Orban vorbeste despre o schema de sprijin pentru companii din siderurgie si petrochimie, pe motiv ca ar fi fost afectate de OUG 114

Premierul Ludovic Orban a spus marti ca ar trebui pusa la punct o schema de ajutor de stat pentru companii din industrie, pe motiv ca acestea ar fi fost afectate de aplicarea OUG 1142018, care ar fi dus la cresterea preturilor la energia electrica si gazele consumate de acestea. Ludovic Orban a dat exemplul companiilor siderurgice si petrochimice. Trebuie precizat ca nu este o noutate ca marii consumatori sa se planga la autoritati de preturile mari la energie electrica si gaze naturale. Astfel, s-a ajuns in situatii in care au fost incheiate contracte controversate pentru gaze ieftine, cazul Romgaz- InterAgro, sau energie electrica ieftina pentru baietii destepti, cazul Hidroelectrica.

VESTI BUNE pentru romani! STATUL iti da BANII direct pe CARD! Mai ai doar cateva zile SA DEPUI CEREREA pentru a-i primi

Vesti bune pentru acesti romani! Statul sare din nou in ajutorul lor si le ofera bani pentru afacerea lor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )