Libnet.ro
UNICEF

13:30

Scene apocaliptice in Antarctica: zapada rosie este un semn mai ingrijorator decat pare

Playtech Playtech,
Scene apocaliptice in Antarctica: zapada rosie este un semn mai ingrijorator decat pare

In ultimele zile, au aparut in Antarctica mai multe regiuni cu zapada de culoare rosie, foarte similara cu cea a sangelui. Dincolo de asocierile cu scene apocaliptice, fenomenul perfect. continuă pe Playtech

Fenomenul care i-a uluit pe specialisti. Cum a aparut zapada rosie si ce efecte are asupra mediului

Fenomen neobisnuit la baza de cercetare Vernadsky din Antarctica. Cum a aparut zapada rosie si ce efecte are asupra mediului? Fenomen neobisnuit. Cum a aparut zapada rosie? Zapada de zmeura, asa cum o numesc specialistii, a putut fi observata la baza de cercetare Vernadsky din Antarctica, unde omatul a devenit rosu, relateaza The Independent. Imaginile .

Ce sa nu mananci sub nicio forma in Postul Pastelui. Este cel mai greu post din an

Postul Pastelui incepe azi, iar credinciosii isi scot deja cartile cu bucate fara mancaruri de dulce, asa cum se spune in popor. Ce sa nu mananci sub nicio forma in timpul celui mai aprig post din an? Ce sa nu mananci in Postul Pastelui? Azi incepe cel mai aprig post pentru credinciosi de pe tot .

Zapada rosie in Antarctica! Fenomenul i-a lasat cu gura cascata pe cercetatori (FOTO)

Zapada din Antarctica a devenir rosie. Imaginile i-au fascinat pe cercetatori. Fenomenul a fost observat in apropierea statiei de cercetare britanice de pe insula Argentine, din Antarctica. Se crede ca.

Zapada rosie in Antarctica. Fenomenul uluitor i-a luat pe toti prin surprindere

Imagini incredibile au fost surprinse in Antarctica, acolo unde zapada s-a transformat intr-un covor rosu aprins care i-a fascinat pe cercetatori.

Oficial OMS, despre epidemia de coronavirus: Ceea ce se intampla in afara Chinei este cea mai mare preocupare a noastra

Directorul general al Organizatiei Mondiale a Sanatatii, Tedros Adhanom Ghebreyesus, a declarat ca restul lumii - nu China - este acum cea mai mare ingrijorare cand vine vorba despre epidemia de.

De teama coronavirus, moneda euro s-a dus in cap: care este cea mai profitabila alternativa

Printre victimele colaterale ale coronavirus se numara si moneda euro. Din motive greu de inteles, dolarul australian este o alta moneda care s-a dus in cap in ultima.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )