Libnet.ro
UNICEF

20:45

Scene de cosmar. Doi tineri turisti s-au intalnit cu ursul in padure. Au stat ore intregi intr-un brad de frica lui

Antena3 Antena3,
Scene de cosmar. Doi tineri turisti s-au intalnit cu ursul in padure. Au stat ore intregi intr-un brad de frica lui

Excursie de cosmar pentru doi tineri din Bucuresti. S-au intalnit cu ursul in padure, in Bucegi, si s-au gandit sa se urce intr-un brad de frica lui. Au stat acolo o ora si jumatate pana au fost. continuă pe Antena3

Scene revoltatoare in Arges. Un batran a ajuns in coma la spital dupa ce a fost batut de doi tineri

Un batran din orasul Mioveni, Arges, a intrat in coma dupa ce a fost batut de doi tineri la o terasa, sub ochii nedumeriti ai altor trecator. Victima a ajuns la spital si a fost operata de urgenta.

Doi tineri din Alba, retinuti de politie dupa ce au impuscat un cerb in Apuseni

Doi tineri din Alba au fost retinuti de politistii specializati in protejarea fondului cinegetic, pentru braconaj. Potrivit politistilor, acestia au impuscat ilegal un cerb. Autoturismul si arma folosite la comiterea infractiunii au fost indisponibilizate, in vederea confiscarii.

Unde s-a mutat batranul batut cu bestialitate de doi tineri din Brasov. Un medic a adunat pentru el donatii de 100.000 de lei

Batut cu bestialitate de doi tineri, intr-un pasaj din Brasov, Dumitru Neculai, barbatul care a emotionat o tara intreaga, a fost cazat la centru din Tinca judetul Bihor), centru administrat de Viorel Pasca, supranumit ingerul oamenilor fara adapost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )