Libnet.ro
UNICEF

23:45

Scene fierbinti cu sotia printului Harry facand amor salbatic. Cum l-a inselat Meghan Markle pe proaspatul sau sot (VIDEO)

B1 B1,
Scene fierbinti cu sotia printului Harry facand amor salbatic. Cum l-a inselat Meghan Markle pe proaspatul sau sot (VIDEO)

Casatoria lui Meghan Markle cu printul Harry al Marii Britanii a fost, cu siguranta, cel mai urmarit eveniment din ultimii ani la nivel international. Ajunsa intre timp Ducesa de Sussex, Meghan Markle a. continuă pe B1

Cum arata cea de-a doua rochie purtata de Meghan Markle: sotia printului Harry a ales o tinuta sexy pentru petrecerea de seara FOTO

Dupa ce a impresionat cu o rochie de mireasa extrem de simpla, proaspata sotie a printului Harry, Meghan Markle, a ales o tinuta la fel de uimitoare pentru receptia de seara.

Ipocrizie regala. Sotia Printului Charles o critica pe Meghan Markle

Camilla Parker, sotia Printului Charles, cunoscuta si ca fiind cea mai faimoasa amanta regala a secolului XX, nu vede cu ochi buni casatoria dintre fiul ei vitreg, Printul Harry, si Meghan Markle. in.

Nunta regala. Dupa 175 de ani, titlul de Duce de Sussex i-a fost acordat printului Harry in ziua nuntii cu Meghan Markle

Cu cateva ore inainte de oficierea casatoriei printului Harry cu Meghan Markle, Palatul Buckingham a anuntat ca acesta va primi titlul nobiliar de duce, cel mai inalt rang din aristocratia britanica. Asadar, printul Harry devine Duce de Sussex, titlu nobiliar care nu a mai fost acordat decat o singura data in istorie, acum 175 de ani.

Motivele pentru care nunta Printului Harry cu Meghan Markle va intra in istorie

Inca din momentul in care s-a anuntat logodna Printului Harry cu fosta actrita americana Meghan Markle presa din intreaga lume a inceput sa vuiasca. Exista patru motive majore pentru care aceasta.

Cadoul Familiei Regale a Romaniei pentru nunta Printului Harry cu Meghan Markle

Un set de bijuterii inspirate de Coloana Infinitului a lui Constantin Brancusi sunt cadoul Familiei Regale a Romaniei pentru nunta Printului Harry cu Meghan Markle. Este vorba despre o pereche de cercei si.

Meghan Markle, in lacrimi cu putin timp inainte de nunta! Ce motiv a avut viitoarea sotie a Printului Harry...

Zi festiva in Marea Britanie! Nunta regala a Printului Harry cu actrita americana Meghan Markle are loc sambata. Casatoria anului, unul dintre cele mai asteptate momente ale lui 2018, este punctata.

Fosta iubita a Printului Harry a fost la nunta regala. Reactia ei in timpul ceremoniei a devenit virala

Chelsy Davy, fosta iubita a Printului William, a fost prezenta lanunta acestuia cu actrita Meghan Markle. Cei doi au avut o relatie tumultoasa, din 2004 pana in 2010. Chelsy Davy este fiicaunui.

Aparitie surpriza la nunta regala! Fostele iubite ale Printului Harry au fost invitate. Cum au aparut

Inainte cu luni bune de nunta regala, au aparut zvonuri potrivit carora Printul Harry si-a invitat fostele iubite la nunta cu Meghan Markle. Ei bine, in ziua nuntii, zvonurile s-au adeverit. Atat prima lui iubire, Chelsy Davy, cat si cea mai recenta iubita a sa, Cressida Bonas, au fost prezente in ziua in care Harry i-a jurat iubire vesnica fostei actrite, Meghan Markle.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )