Libnet.ro
UNICEF

08:46

Meghan Markle, in lacrimi cu putin timp inainte de nunta! Ce motiv a avut viitoarea sotie a Printului Harry...

B1 B1,
Meghan Markle, in lacrimi cu putin timp inainte de nunta! Ce motiv a avut viitoarea sotie a Printului Harry...

Zi festiva in Marea Britanie! Nunta regala a Printului Harry cu actrita americana Meghan Markle are loc sambata. Casatoria anului, unul dintre cele mai asteptate momente ale lui 2018, este punctata. continuă pe B1

Adevaratul motiv pentru care tatal lui Meghan Markle nu mai vine la nunta

Emotii mari inaintea nuntii dintre Meghan Markle si printul Harry. Dupa ce a anuntat ca nu-si va conduce fiica la altar, tatal miresei s-a razgandit si a declarat ca va veni, totusi, la ceremonie. Doar.

Meghan Markle si mama ei, impreuna inainte de nunta regala

Meghan Markle petrece ultima noapte de burlacita, alaturi de mama sa, Doria Ragland, la hotelul Cliveden House din Windsor. Cele doua au fost asteptate atat de paparazzi, cat si de sute de fani, in fata hotelului.

Este greu e sa fii printesa. Ce regim a tinut Meghan Markle inainte de nunta

Si printesele plang. cateodata! Mai ales cand se urca pe cantar. Si atunci cauta trucuri sau magii sa indrepte ce a stricat cantarul. A venit si marele moment pentru Meghan Markle. inainte de nunta.

Este greu sa fii printesa. Ce regim a tinut Meghan Markle inainte de nunta

Si printesele plang. cateodata! Mai ales cand se urca pe cantar. Si atunci cauta trucuri sau magii sa indrepte ce a stricat cantarul. A venit si marele moment pentru Meghan Markle. inainte de nunta.

LIVE VIDEO Nunta regala. Printul Harry si Meghan Markle s-au casatorit. Ceremonia l-a emotionat pana la lacrimi pe print. Primele imagini cu mireasa

Printul Harry al Marii Britanii 33 de ani) si fosta actrita americana Meghan Markle 36 de ani) s-au casatorit la Capela St. George din Windsor, devenind astfel Duce si Ducesa de Sussex. Ceremonia a fost una extrem de emotionanta, iar daca mireasa a zambit tot timpul, mirele cu greu si-a putut stapani lacrimile.

Nunta regala. Sora lui Meghan Markle a fost internata in spital din cauza unui accident rutier

La numai doua zile inainte de nunta regala, sora lui Meghan Markle, Samantha Grant a fost internata in spital. Aceasta a fost implicata intr-un accident rutier dupa o confruntare cu paparazii.

Sora actritei Meghan Markle lanseaza critici la adresa Palatului Kensington, inainte de nunta regala: care e motivul VIDEO

Sora actritei Meghan Markle a criticat Palatul Kensington, afirmand ca nu i-a oferit ajutor tatalui ei in urma infarctului suferit, care il impiedica sa participe la nunta fiicei sale.

Nunta regala. Dupa 175 de ani, titlul de Duce de Sussex i-a fost acordat printului Harry in ziua nuntii cu Meghan Markle

Cu cateva ore inainte de oficierea casatoriei printului Harry cu Meghan Markle, Palatul Buckingham a anuntat ca acesta va primi titlul nobiliar de duce, cel mai inalt rang din aristocratia britanica. Asadar, printul Harry devine Duce de Sussex, titlu nobiliar care nu a mai fost acordat decat o singura data in istorie, acum 175 de ani.

Imagini exclusive in Romania! Acesta este hotelul unde va dormi Meghan Markle. O suita de lux costa o mica avere pentru o singura noapte - GALERIE FOTO

In seara zilei de vineri, cu o zi inainte de nunta regala, Meghan Markle va dormi in hotelul Cliveden House. Viitoarea sotie a Printului Harry pastreaza traditia si nu se va lasa vazuta de mire imbracata.

Nunta regala. Care va fi titlul nobiliar primit de Meghan Markle dupa nunta cu printul Harry

Nunta anului, intre printul Harry si actrita Meghan Markle a intrat pe ultima suta de metri a pregatirilor. incepand de sambata actrita Meghan Meghan va purta titlul de Altet.

ştiri de la B1

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )