Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scene halucinante intr-un mall din Capitala: O femeie care si-a batut copilul intr-un magazin, retinuta. O vanzatoare si agentii care au intervenit ar fi fost si ei agresati (VIDEO)

B1 B1,
Scene halucinante intr-un mall din Capitala: O femeie care si-a batut copilul intr-un magazin, retinuta. O vanzatoare si agentii care au intervenit ar fi fost si ei agresati (VIDEO)

UPDATE: Dupa audieri, femeia a fost retinuta. O femeie a fost saltata cu forta de politisti, dupa ce a provocat un scandal monstru intr-un mall din Capitala, informeaza B1 TV. Suparata ca. continuă pe B1

Scena violenta intr-un mall din Bucuresti. O mama care si-ar fi agresat copilul, incatusata de politisti - VIDEO

Scena socanta, filmata intr-un mall din Bucuresti de un martor. in imaginile postate pe o retea de socializare, se vede cum o femeie este tarata de doi politisti pe holurile.

Femeia retinuta de politisti intr-un mall din Bucuresti este fiica unui cunoscut lautar

Femeia retinuta intr-un mall din Bucuresti dupa ce si-ar fi batut copilul, vineri seara, este fiica unui cunoscut lautar din Capitala, Tudorel Paganini, violonist de profesie. Potrivit barbatului,.

Femeia UCISA intr-o gradinita din Capitala era BATUTA cu bata de baseball de fostul sot: A FACUT-O ZOB in luna noiembrie (FOTO)

Nepasarea autoritatilor face o noua victima. O femeie din Capitala a fost omorata de fostul sot chiar in incinta gradinitei private pe care o conducea. Revoltator este si faptul ca.

Constanta: O femeie care a nascut la un spital privat a murit la scurt timp dupa transferul la Spitalul Judetean din cauza complicatiilor

O femeie care a nascut la un spital privat a murit la scurt timp dupa ce a fost supusa unei interventii chirurgicale la Spitalul Judetean Constanta, unde fusese trasnferata in urma aparitiei unor complicatii, scrie News. ro. Reprezentantii spitalului privat sustin ca decesul a fost cauzat de o anomalie placentara rara ce a dus la un sindrom hemoragic.

Parchetul General a sesizat Inspectia Judiciara in cazul procurorului George Bucurica, acuzat ca ar fi hartuit sexual o femeie care este parte intr-un dosar instrumentat de el

Parchetul General a sesizat Inspectia Judiciara in cazul procurorului George Bucurica, acuzat ca ar fi hartuit sexual o femeie care este parte a unui dosar instrumentat de el, scrie News. ro. De asemenea, Parchetul a decis incetarea delegarii din functia de prim-procuror la Parchetul Judecatoriei Oravita, urmand ca acesta sa se intoarca la Parchetul de pe langa Tribunalul Caras-Severin.

Interventie DRAMATICA! Un barbat, PRINS SUB TRAMVAI, in zona Obor din Capitala (VIDEO, FOTO)

Grav accident, miercuri, in zona Obor din Capitala. Un barbat in varsta de 60 de ani a fost prins sub tramvai, echipele de interventie actionand prin ridicarea tramvaiului cu cric.

Un leu si doi tigri tinuti captivi, in frig si ninsoare, in curtea Circului Globus din Capitala - VIDEO. Reactia viceprimarului

Imagini revoltatoare filmate in curtea Circului Globus din Capitala. O iubitoare de animale sustine ca a filmat marti, aceste animale salbatice, tinute in frig si ninsoare, chiar in interiorul.

Un leu si doi tigri tinuti captivi, in frig si ninsoare, in curtea Circului Globus din Capitala - VIDEO

Imagini revoltatoare filmate in curtea Circului Globus din Capitala. O iubitoare de animale sustine ca a filmat marti, aceste animale salbatice, tinute in frig si ninsoare, chiar in interiorul.

Sunt patru comune din Republica Moldova care vor unirea cu Romania

Senatorul Traian Basescu a declarat ieri seara ca sunt patru comune din Republica Moldova care au semnat, prin locuitorii, primarii si secretarii acestora, pentru unirea cu Romania.

O femeie a fost injunghiata in apropierea unei gradinite din Capitala: Echipajele de urganta incearca sa ii salveze viata

O femeie a fost injunghiata vineri in apropierea unei gradinite din Sectorul 2 al Capitalei. La ora transmiterii acestei stiri, victima se afla in stop cardio-respirator, iar la fata.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )