Libnet.ro
UNICEF

20:30

Parchetul General a sesizat Inspectia Judiciara in cazul procurorului George Bucurica, acuzat ca ar fi hartuit sexual o femeie care este parte intr-un dosar instrumentat de el

Hotnews Hotnews,
 Parchetul General a sesizat Inspectia Judiciara in cazul procurorului George Bucurica, acuzat ca ar fi hartuit sexual o femeie care este parte intr-un dosar instrumentat de el

Parchetul General a sesizat Inspectia Judiciara in cazul procurorului George Bucurica, acuzat ca ar fi hartuit sexual o femeie care este parte a unui dosar instrumentat de el, scrie News. ro. De asemenea, Parchetul a decis incetarea delegarii din functia de prim-procuror la Parchetul Judecatoriei Oravita, urmand ca acesta sa se intoarca la Parchetul de pe langa Tribunalul Caras-Severin. continuă pe Hotnews

Augustin Lazar a sesizat Inspectia Judiciara in cazul unui procuror acuzat de agresiune sexuala

Procurorul general Augustin Lazar a sesizat, joi, Inspectia Judiciara cu privire la savarsirea unor .

Procurorul Bucurica, anchetat de Inspectia Judiciara. Ce sanctiune a primit dupa dezvaluirile Antena 3

Procurorul George Bucurica va fi anchetat de Inspectia Judiciara, dupa dezvaluirile facute in aceasta saptamana de Antena 3. Avand in vedere aspectele semnalate de mass-media cu.

Inspectia Judiciara cere Comisiei parlamentare privind alegerile din 2009 corespondenta purtata cu Kovesi

Inspectia Judiciara a trimis o scrisoare Comisiei parlamentare de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009, in care solicita documentatia legata de corespondenta purtata de comisie cu procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi.

Inspectia Judiciara cere Comisiei parlamentare privind alegerile din 2009 corespondenta purtata cu Kovesi

Inspectia Judiciara a adresat Comisiei parlamentare de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 o scrisoare in care solicita documentatia legata de corespondenta purtata de comisie cu procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi.

Inspectia Judiciara a cerut de la Comisia de ancheta pentru alegerile din 2009 raspunsurile date de Kovesi atunci cand a refuzat sa vina la audieri

Inspectia Judiciara a solicitat, pe 23 noiembrie anul trecut, copii dupa cererile transmise de catre Comisia parlamentara de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 catre procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, precum si dupa raspunsurile acesteia. Kovesi a refuzat de patru ori sa vina la comisia de ancheta, pe parcursul celor 8 luni de activitate.

Politistul arestat pentru pedofilie, audiat la Parchetul General

Politistul de la Brigada Rutiera a Capitalei, Eugen Stan, acuzat de agresiuni sexuale, cele mai recente victime fiind doi copii din sectorul 6 al Capitalei, si aflat in arest preventiv pentru 30 de zile este audiat la Parchetul General, pentru a vedea daca el este autorul si in alte fapte ramase cu autor necunoscut, scrie News. ro.

Noi acuzatii la adresa procurorului George Bucurica. Cine a musamalizat totul?

Mihai Gadea a continuat seria dezvaluirilor privindu-l pe procurorul George Bucurica. Procurorul din Oravita, unul dintre cei mai bogati procurori din tara, are o istorie lunga privind abuzurile si har?.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )