Libnet.ro
UNICEF

13:01

Scene socante in Bucuresti. Un taximetrist a fost batut crunt, in plina strada

Playtech Playtech,
Scene socante in Bucuresti. Un taximetrist a fost batut crunt, in plina strada

Scene socante pe un bulevard din Bucuresti, in plina zi. Un taximetrist a fost batut crunt de doi tineri pana a ramas inconstient in mijlocul strazii. Un trecator a anuntat Politia. Agresorii nu au fost inca prinsi. Imaginile au un puternic impact emotional. Taximetrist batut pana la inconstienta pe un bulevard central din Bucuresti Conform . continuă pe Playtech

Un taximetrist a fost batut pe un bulevard din Bucuresti. Agresorii, doi tineri, nu au fost inca prinsi de catre politisti

Un taximetrist a trecut prin clipe cumplite in dimineata zilei de sambata, pe unul dintre bulevardele centrale ale Capitalei. Barbatul a fost batut de catre doi tineri, iar ulterior a ajuns in stare grava la sp.

Scene socante in Capitala: Deranjat de zgomotul facut de un grup de copii, un barbat ar fi tras cu pistolul spre ei. Suspectul a fost retinut (VIDEO)

Un barbat din Sectorul 5 al Capitalei a tras cu pistolul spre un grup de copii, care se jucau. Aparent, individul ar fi fost deranjat de zgomotul facut de acestia. Barbatul a fost prins de politisti, potrivit B1 TV.

Scandal intr-o piata din Calan: un barbat a fost injunghiat, iar altul a fost batut cu pumnii

Politistii au intervenit la un scandal petrecut intr-o piata din Calan: un barbat a fost injunghiat, iar altul a fost batut cu pumnii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )