Libnet.ro
UNICEF

19:00

Scene socante in fata unui liceu din Ploiesti. Doi elevi s-au batut crunt

Antena3 Antena3,
Scene socante in fata unui liceu din Ploiesti. Doi elevi s-au batut crunt

Scene socante in fata unui liceu din Ploiest. Doi elevi s-au batut crunt in fata institutiei. Agresorul a fugit, iar victima lui a ajuns la spital, luat de ambulanta. Victima, de 19 ani, a. continuă pe Antena3

Scene socante petrecute pe o sosea. Un barbat a fost calcat de masina, dupa ce s-a certat cu un sofer in trafic

Scene socante petrecute pe o sosea din Belgia. Camerele de supraveghere au surprins un barbat care l-a calcat pe un altul cu masina dupa o altercatie in trafic. Soferul s-a luat la cearta cu un individ.

Primarul Gabriela Firea vrea sa finanteze construirea unei baze sportive si a unui liceu la Snagov. Initiativa strneste controverse

Primaria Capitalei vrea sa finanteze construirea unei baze sportive, a unui internat si a unui liceu pe teritoriul comunei Snagov, din Judetul Ilfov, potrivit unui proiect de hotarare ce va fi discutat la sedinta Consiliului General de pe data de 19 aprilie. Proiectul ar urma sa se realizeze in baza unei asocieri cu Consiliul Local Snagov, acesta urmand sa puna la dispozitie terenul, aferent liceului Mihail Kogalniceanu, iar Primaria Capitalei sa finanteze si sa edifice constructiile. Proiectul se va realiza doar daca va primi aprobarea Consiliului General.

Prahova: Un elev din Ploiesti a fost transportat la spital, dupa ce l-a batut un coleg mai mic

Un elev de la Colegiul Tehnic Toma Socolescu din Ploiesti, Prahova, in varsta de 19 ani, a ajuns, miercuri, la Spitalul Judetean de Urgenta, dupa ce a fost batut, pe holul liceului, de un coleg cu doi ani.

Educatoarea care a mazgalit cu pixul pe fata unui copil si-a explicat gestul: L-am facut ca sa nu mai deterioreze ceea ce nu trebuie deteriorat

Educatoarea care a mazgalit cu pixul pe fata unui copil este cercetata de Inspectoratul Scolar. Pentru gestul sau, acesteia ar putea sa i se scada salariul sau chiar sa fie.

Caz socant intr-o scoala din Gorj! Doi baieti de 11 ani au fost filmati in ipostaze intime in incinta institutiei

Caz socant intr-o scoala din Gorj. Doi baieti de clasa a V-a au fost filmati in timp ce intretineau relatii intime in scoala. Mai exact, totul s-a petrecut la liceul din Rosia de Amaradia, din Gorj, aco.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )