Libnet.ro
UNICEF

23:00

Schela desprinsa de pe un bloc din centrul Capitalei: Bucatile de metal au cazut peste 2 autoturisme (FOTO)

B1 B1,
Schela desprinsa de pe un bloc din centrul Capitalei: Bucatile de metal au cazut peste 2 autoturisme (FOTO)

Bucati dintr-o schela de la o cladire din centrul Capitalei au cazut peste 2 autoturisme in aceasta dimineata. Din fericire nimeni nu a fost ranit, iar echipe ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta. continuă pe B1

O schela s-ar putea prabusi peste o strada din centrul Capitalei

O schela montata pe peretele unei cladiri monument istoric este in pericol sa se prabuseasca.

FOTO Bucati dintr-o schela s-au desprins si au cazut pe doua masini, in centrul Capitalei

O schela amplasata pe fatada unei cladiri de sase etaje de pe strada Ion Brezoianu din Capitala s-a desprins partial, vineri dimineata, din cauza vantului, iar bucati din structura au avariat doua masini. Nu sunt persoane ranite, informeaza ISU Bucuresti-Ilfov.

ISU: Doua autoturisme avariate de o schela desprinsa partial de vant de pe fatada unui bloc

Doua autoturisme au fost avariate, vineri, de o schela desprinsa partial de vant de pe fatada unui bloc aflat pe strada Ion Brezoianu din Capitala, anunta pompierii.

Clipe de cosmar in centrul Capitalei! Un barbat inarmat cu un cutit a atacat mai multi trecatori. Ce au descoperit politistii. Video

Un barbat inarmat cu un cutit a atacat, vineri seara, 22 noiembrie, mai multi trecatori, in Capitala. Ce au descoperit politistii? Atac in centrul Capitalei. Un barbat inarmat cu un cutit a asaltat mai multi trecatori Un barbat inarmat cu un cutit ce avea lama de peste 30 de cm a atacat, vineri seara, in .

Pericol in Bucuresti! Vremea a facut prapad. Ce se intampla in centrul Capitalei

Un incident deosebit de periculos s-a produs in cursul zilei de vineri, 22 noiembrie. Fenomenele extreme, in special valul de aer polar instalat inca de miercuri, da batai de cap bucuresenilor. Ce s-a intamplat din cauza ploii si a vantului puternic? Pericol in Bucuresti! Vremea a facut prapad in centrul Capitalei Conform Inspectoratului pentru Situatii .

Palatul BCR din centrul Capitalei va deveni hotel de lux. Cate camere va avea

Evaluarea cladirii BCR s-a desfasurat in etape, pe parcursul a patru luni, o perioada atipica avand in vedere ca un proces clasic de evaluare pentru o cladire, bazat pe standardele ANEVAR, necesita in general cel mult doua saptamani.

Schela desprinsa de vantul puternic de pe fatada unui bloc din Capitala! Doua masini au fost avariate

Apar noi probleme in Capitala din cauza avertizarii de vant puternic. in sectorul 2 al Capitalei, o schela s-ar fi desprins de cladirea pe care era amplasata si bucati din aceasta schela ar fi.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2312 seconds )