Libnet.ro
UNICEF

21:00

Schimbare la Bravo, ai stil. Kanal D a facut anuntul de ultima ora

Playtech Playtech,
Schimbare la Bravo, ai stil. Kanal D a facut anuntul de ultima ora

Kanal D, ca majoritatea canalelor comerciale romanesti, odata cu luna septembrie a intrat in grila de toamna. Noua grila, conform oficialilor, aduce noutati dar si modificari din punct de vedere al emisiunilor deja existente. Schimbare la Bravo, ai stil Cei de la paginademedia. ro au reusit sa afle de cateva modificari substantiale din grila de toamna . continuă pe Playtech

Restrictii din nou in Romania. E oficial, anuntul de ultima ora al autoritatilor

Noi restrictii pentru romani! Autoritatile au anuntat oficial noile reguli pe care trebuie sa le respecte cetatenii. Restrictii pentru romani! Autoritatile au anuntat oficial Autoritatile au anuntat oficial faptul ca reintroduc restrictii in doua dintre localitatile care s-au indicat a fi foarte afectate de virus. Mai exact, este vorba despre localitatile Spermezeu si Sieut. Consiliul .

Ministrul Educatiei a facut anuntul oficial. Cum pot opta parintii pentru invatamantul exclusiv online. Ce acte sunt necesare

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a oferit in cursul serii de marti informatii extrem de utile pentru familiile in care exista probleme de sanatate, iar inceperea scolii poate reprezenta un risc major. Astfel, potrivit anuntului facut de seful de la Educatie, parintii pot opta exclusiv pentru invatamantul online daca intrunesc anumite conditii. Ce elevi isi pot .

Vestea de ultima ora primita de Simona Halep. Este afectata dupa anuntul italienilor

Simona Halep revine saptamana viitoare in circuitul WTA, pentru turneul de categorie Premier 5 de la Roma. Este o competitie la care romanca spera sa aiba parte de o pregatire cat mai buna inainte de Roland Garros. Se va juca tot pe zgura, dar conditiile vor fi diferite fata de ceea ce se va intampla .

Ce se intampla cu Vulpita si Viorel! Mirela Vaida a facut anuntul ferm: S-a incheiat

Schimbare imensa pentru sotii Stegaru!. Ce se intampla cu Vulpita si Viorel si ce se intampla in familia lor? Telespectatorii nici ca se asteptau la asta. Ce se intampla cu serialul sotilor Stegaru? Veronica si Viorel Stegaru au devenit din niste oameni simpli pe care ii stiau doar cei din satul lor unele din cele .

Alexandru Cumpanasu da cu mastile de pamant. Apel de ultima ora facut catre parintii elevilor

Alexandru Cumpanasu, fost candidat la alegerile prezidentiale, a facut un anunt controversat pe retelele sociale: nu isi va lasa copiii la scoala cu masca! Declaratia vine in contextul redeschiderii, in data de 14 septembrie, a unitatilor de invatamant, si a creat valuri in mediul online. Mai multe informatii, in continuare. Cumpanasu: Mastile sunt odioase Alexandru .

Descoperire de ultima ora in spatiu. A supravietuit timp de 3 ani in cosmos, fara protectie. E un pas urias pentru omenire

Cercetatorii au facut o descoperire de ultima ora in spatiu. O bacterie a supravietuit timp de 3 ani in cosmos, fara protectie, ceea ce inseamna un pas urias pentru omenire. Oamenii de stiinta au atasat tulpina de bacterie pe exteriorul Statiei Spatiale Internationale. Astfel, dupa 3 ani, cercetatorii au fost uimiti sa descopere ca aceasta .

Ce se va intampla cu Dacia, de fapt. Grupul Renault a facut anuntul acum. Toti romanii sunt uimiti!

Grupul Renault a facut acum anuntul despre ce se va intampla cu Dacia. Astfel, producatorul francez de automobile Renault a dezvaluit noile linii a doua dintre cele mai bine vandute masini ale grupului, ambele modele fabricate de marca sa romaneasca low-cost Dacia. Ce se va intampla cu Dacia. Grupul Renault tocmai a facut anuntul. Romanii .

Kim Kardashian a facut anuntul care a socat o lume intreaga. Totul s-a incheiat

Celebra Kim Kardashian isi socheaza fanii anuntand ca familia a luat o decizie dificila de a incheia reality show-ul dupa cel de-al 20-lea sezon. Vedeta a dat stirea fanilor intr-o lunga declaratie pe Instagram, marti. Kim Kardashian a facut anuntul care a socat o lume intreaga Conform Dailymail, Reality show-ul a avut premiera pentru prima .

Veste dramatica despre tatal Madalinei Manole. Este cutremurator, medicii au facut anuntul

Batranetea si singuratatea i-au facut viata amara lui Ion Manole, tatal regretatei soliste Madalina Manole. A ramas fara fiica si fara sotie, doar cu fiul Marian, cateva poze cu nepotul Petru Junior si un sac de boli. Asupra lui s-a mai napustit un necaz: a fost infectat cu noul coronavirus. Fiul sau a venit cu .

Pensii 2020. PSD a facut anuntul asteptat cu sufletul la gura de toti pensionarii

Anunt important pentru toti pensionarii din Romania! PSD a dat vestea cea mare legata de pensii. Vor fi sau nu marite iar pana la final de 2020?! Pensii 2020. Ce a anuntat PSD important pentru pensionari Spre dezamagirea pensionarilor din Romania, pensiile au fost majorate la 1 septembrie 2020 doar cu 14%, nu cu 40%, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )