Libnet.ro
UNICEF

01:05

Schimbare dramatica a vremii! Anunt de ultima ora

Antena3 Antena3,
Schimbare dramatica a vremii! Anunt de ultima ora

Schimbare dramatica a vremii incepand de astazi. Meteorologii au emis o informare de vreme rea pentru mai multe zone ale tarii. Va ploua, iar vantul va sufla cu putere depasind 100 de kilometri pe ora. La. continuă pe Antena3

SALARII MARITE pentru politisti! Cati BANI le ofera, iN PLUS, Carmen Dan! ANUNT de ultima ora!

Vesti bune la inceput de luna pentru politisti! Salarii vor creste incepand cu 1 februarie ca urmare a aprobarii, miercuri, a Ordinul ministrului afacerilor interne pentru aprobarea Normelor.

Ministrul Sanatatii, anunt de ULTIMA ORA. Ce trebuie sa stie bolnavii de CANCER

Noul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, a facut un anunt extrem de important pentru bolnavii de cancer din Romania. Ea a afirmat ca Programul National de Oncologie va fi extins pe mai multe.

Anunt de ULTIMA ORA de la FINANTE! Ce trebuie sa stie TOTI CONTRIBUABILII despre declararea CONTRIBUTIILOR SOCIALE

Anunt important de la Ministerul Finantelor Publice MFP) privind declararea si plata contributiilor sociale. Institutia informeaza joi ca lucreaza la un proiect de act normativ care va stabili un mecanism.

Anunt de ULTIMA ORA al UDMR. Ce se intampla cu sustinerea parlamentara fata de PSD-ALDE

Anunt important al liderului UDMR, Kelemen Hunor, privind colaborarea parlamentara cu cele doua partide aflate la guvernare. Acesta a declarat ca grupurile parlamentare ale formatiunii au decis marti sa.

Kelemen Hunor, anunt de ULTIMA ORA despre LICEUL MAGHIAR. Vestea care ii va infuria pe TOTI ROMANII

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a facut joi precizari importante cu privire la soarta Liceului Teologic Romano-Catolic Targu Mures. Potrivit lui Kelemen Hunor, liceul va fi infiintat printr-o lege ce va primi.

Ministrul Educatiei, reactie de ULTIMA ORA in cazul PROFESORULUI DE RELIGIE acuzat ca se MASTURBA la scoala

Anunt de ultim moment al Ministerului Educatiei cu privire la evolutia cazului in care un profesor de religie este acuzat ca s-a masturbat in timpul unei ore. Institutia anunta ca ministrul Valentin Popa a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2545 seconds )