Libnet.ro
UNICEF

12:30

Schimbare in Guvernul Orban! Mircea Fechet este noul ministru al Mediului

Antena3 Antena3,
Schimbare in Guvernul Orban! Mircea Fechet este noul ministru al Mediului

Schimbare in Guvernul lui Ludovic Orban! Avem un nou ministru al Mediului! Astfel, in locul lui Costel Alexe vine Mircea Fechet, secretar de stat in ministerul Mediului. Schimbarea a fost facuta dupa ce Costel Alexe a castigat presedintia Consiliului Judetean Iasi. continuă pe Antena3

Noul ministru al Mediului e unul dintre apropiatii fostului ministru Costel Alexe

Mircea Fechet este noul ministru al Mediului, dupa ce liberalul Costel Alexe a fost ales presedinte al Consiliului Judetean Iasi. Mircea Fechet, unul dintre apropiatii lui Costel Alexe, este in prezent secretar de stat in Ministerul Mediului.

Mircea Fechet a depus juramantul si este oficial noul ministru al Mediului, apelor si padurilor

UPDATE, 5 noiembrie, ora 15. 30 Mircea Fechet a depus juramantul si a devenit oficial noul ministru al Mediului, apelor si padurilor, in contextul in care predecesorul sau, Costel Alexe, a demisionat ca urmare.

Secretarul de stat Mircea Fechet, noul ministru al Mediului

Mircea Fechet va conduce Ministerul Mediului dupa ce ministrul Costel Alexe, ales presedinte al Cons.

Noul ministru al mediului nu are casa, dar conduce un Mercedes

Noul ministru al Mediului, Mircea Fechet, si-a depus ieri juramantul, dupa ce presedintele Klaus Ioh.

Alexandru Rafila pune tunurile pe Guvernul Orban:DSP-urile continua sa fie conduse de persoane care nu au treaba cu sanatatea publica

Medicul Alexandru Rafila, cap de lista al PSD pentru Camera Deputatilor in Bucuresti, critica Guvernul Orban pentru faptul ca in continuare lasa la conducerea Directiilor de Sanatate Publica persoane care nu sunt pregatite pentru asemenea functii.

Cine este Mircea Fechet, noul ministru al Mediului, dupa demisia lui Costel Alexe

Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi decretul prin care ia act dedemisia lui Costel Alexe din functia de ministru al Mediului, ca urmare a alegerii sale in fruntea CJ Iasi. Totodata, Klaus Iohannis a semnat.

Premiera in Noua Zeelanda: Noul ministru de externe va fi o femeie maori

Guvernul Noii Zeelande va avea pentru prima data o femeie indigena ca ministru de externe pentru a reprezenta ceea ce se arata a fi unul dintre cele mai diverse parlamente din lume, relateaza CNN.

Razvan Cuc ataca Guvernul Orban: A fost nevoie sa moara oameni ar trebui sa fie sloganul celor de la PNL

Fostul ministru al Transporturilor Razvan Cuc, cap de lista pentru Senat din partea PSD Neamt, a lansat miercuri un atac asupra Guvernului Orban, pe care-l catalogheaza drept criminal.

Victor Ponta, replica pentru Guvernul Orban: Dragi bunici, PNL nu v-a dat nici pensiile conform legii, dar a scazut tarifele la telefonia fixa. Serios?

Victor Ponta, presedintele PRO Romania, a postat, marti, pe retelele de socializare un mesaj dur la adresa Guvernului Orban care si-a a atribuit masura de reducere a tarifelor pentru telefonia fixa pe motiv ca vine in sprijinul bunicilor nostri.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )