Libnet.ro
UNICEF

07:30

Schimbare importanta la una dintre cele mai folosite banci din Romania. Vor fi impuse limite pentru depunerile si retragerile de numerar

Antena3 Antena3,
Schimbare importanta la una dintre cele mai folosite banci din Romania. Vor fi impuse limite pentru depunerile si retragerile de numerar

ING Bank Romania a anuntat ca retragerile de la bancomate si depunerile de numerar la bancomate vor fi limitate la 15. 000 de lei pe zi incepand cu 1 aprilie. Clientii care vor sa retraga sau sa. continuă pe Antena3

BOMBA LA PRO TV: Una dintre cele mai iubite prezentatoare REVINE la pupitrul stirilor! (FOTO)

Bucuriei mare la Pro TV!De la 1 aprilie, revine la pupitrul Stirilor, indragita prezentatoareLavinia Petrea. in fiecare zi, de la ora 06:00, Lavinia va completa echipa stirilor de dimineata,.

Una dintre cele mai importante handbaliste de la CSM Bucuresti va pleca din echipa

Portarul Paula Ungureanu se va desparti la finalul sezonului de echipa de handbal feminin CSM Bucuresti, dupa o colaborare de trei ani, a anuntat clubul. Handbalista este decisa sa se indrepte catre un nou pr.

Sorina Pintea, in control la unul dintre cele mai reclamate spitale din tara: Nu mi-a placut ce am vazut

Sorina Pintea, ministrul Sanatatii, a fost in control la Spitalul Judetean de Urgenta din Targu Jiu, cea mai mare unitate medicala din Gorj. Pentru ca este unul dintre cele mai reclamate spitale din tara, de.

Magda Vasiliu, despre Carmen Avram, candidata PSD la europarlamentare: Una dintre cele mai mari deziluzii

Fosta prezentatoare de televiziune Magda Vasiliu s-a declarat dezamagita de faptul ca jurnalista Carmen Avram, pe care o admira, candideaza la alegerile europarlamentare pe lista PSD.

A fost CEA MAI SEXY crainica din Romania: INCREDIBIL cum arata acum! (FOTO)

A ramas in amintirea publicului drept una dintre cele mai frumoase crainice care aparea pe micile ecrane in anii comunismului.

Cele mai bune bancuri cu doctori. De ce a ajuns la spital un barbat cu o perie de WC infipta in fund

Bancurile cu medici au fost mereu dintre cele mai gustate de romani. Pe seama acestora sunt puse mereu diferite intamplari amuzante din cabinetele lor.

Cele mai frumoase si mai originale rochii de banchet (P)

Rochia de banchet este pentru cele mai multe dintre tinere prima cea mai importanta rochie pe care o poarta in viata. Daca alegerea este facuta bine, ai posibilitatea sa atragi multe priviri si sa obtii.

Laptop Apple - merita sa dai mai multi bani pe un laptop nou MacBook?

Laptop Apple poate fi cu usurinta una dintre cele mai mari investitii pe care o faci intr-un dispozitiv mobil performant. Merita? Sau ai putea obtine aceleasi beneficii achizitionand un laptop cu Windows, mai ieftin?.

Masinile smart nu vor mai fi produse in Franta, ci in China, dupa ce Daimler a incheiat o alianta cu Geely

Micile masini smart vor fi construite in China de una dintre cele mai mari companii auto de acolo, Geely, dupa ce Daimler a semnat o intelegere prin care viitorul smart va fi strans legat de China si de compania care a preluat Volvo. Fabrica din Franta care produce acum smart va primi alt rol in grupul Mercedes, iar cei 800 de angajati vor lucra acolo in continuare. Primele smart electrice dezvoltate cu Geely vor iesi pe piata in 2022. smart a fost lansata in 1998 si a acumulat pierderi de miliarde de euro. Anul trecut au fost produse 128. 000 de masini.

Un sens giratoriu va fi construit in cea mai aglomerata intersectie de pe soseaua Deva - Hunedoara. Detaliile investitiei

Pana la inceputul anului viitor, intersectia semaforizata de la Santuhalm, una dintre cele mai aglomerate din judet, va fi transformata intr-un sens giratoriu. Lucrarile au fost scoase la licitatie publica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )