Libnet.ro
UNICEF

05:15

Schimbare de look majora pentru premierul Victor Ponta dupa intoarcerea din Turcia

Antena3 Antena3,
Schimbare de look majora pentru premierul Victor Ponta dupa intoarcerea din Turcia

Premierul Victor Ponta s-a intors miercuri la Bucuresti si a venit cu un nou look. Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a publicat joi, pe contul lui de Facebook, o serie de fotografii in care premierul Victor. continuă pe Antena3

VIDEO + FOTO. Cum arata Victor Ponta, dupa operatia si recuperarea in Turcia

Premierul Victor Ponta s-a intors, miercuri, in Romania, dupa operatia suferita la genunchi, la o clinica din Turcia, acum aproape cinci saptamani. Seful Guvernului a ajuns, in carje, nebarbierit, cu barba si mustata, la Palatul Victoria, unde a fost intampinat la intrare de premierul interimar Gabriel Oprea si liderul interimar al PSD, Rovana Plumb.

Verdictul medicilor de la Spitalul Militar Central: Ponta trebuie sa faca zilnic gimnastica medicala si fizioterapie

Premierul Victor Ponta s-a prezentat joi la Spitalul Militar Central, pentru a fi supus unui control de specialitate dupa interventia suferita in Turcia, informeaza un comunicat al unitatii sanitare.

Victor Ponta s-a intors in tara dupa operatia suferita la genunchi, in Turcia: Premierul a ajuns la Palatul Victoria (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a revenit miercuri in Romania, dupa operatia suferita la genunchi, la o clinica din Turcia, informeaza B1 TV. Seful Guvernului a ajuns miercuri dimineata, in carje, la Palatul Victoria,.

FOTO Cum a aparut Victor Ponta la prima intalnire oficiala dupa revenirea din Turcia

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a postat pe contul sau de Facebook mai multe fotografii de la conferintaItaly Romania: Building Together, la care a participat si premierul Victor Ponta. Premierul apare in mai multe fotografii, din care se pot observa ca si-a ras mustata, dar a pastrat barba.

Victor Ponta, pentru antena3.ro: imi doresc sa fiu sambata, la Nadlac

Premierul Victor Ponta se pregateste sa revina in Romania, dupa operatia suferita in Turcia. Si spera sa o faca chiar la sfarsitul saptamanii acesteia, la Nadlac. O spune chiar Ponta, intr-o.

Victor Ponta, pentru antena3.ro: Vreau sa fiu sambata, la Nadlac

Premierul Victor Ponta se pregateste sa revina in Romania, dupa operatia suferita in Turcia. Si spera sa o faca chiar la sfarsitul saptamanii acesteia, la Nadlac. O spune chiar Ponta, intr-o.

Victor Ponta, primul mesaj dupa revenirea in tara: Multumesc tuturor celor care in aceste saptamani dificile au fost cu inima alaturi de mine!

Premierul Victor Ponta a postat miercuri pe Facebook, dupa revenirea in tara, un mesaj de multumire, adresat celor care i-au fost alaturi in ultima perioadaMultumesc tuturor celor care in aceste.

Victor Ponta are un mesaj pentru romanii care l-au sustinut. Vezi prima fotografie cu premierul in spitalul din Istanbul

La doua ore de la aparitia publica, premierul Victor Ponta a postat pe Facebook un mesaj pentru romanii care l-au sustinut cat a fost internat, dar si pentru medicii turci care l-au ingrijit. Multumesc tuturor.

Ce spune ministrul Justitiei despre data la care Victor Ponta va merge la DNA

Robert Cazanciuc, ministrul Justitiei, a declarat, miercuri, ca nu stie cand premierul Victor Ponta va merge la Directia Nationala Anticoruptie dupa revenirea in tara.

Victor Ponta a facut joi un control medical la Spitalul Militar. Medici: Nu are voie sa se sprijine pe piciorul operat si sa flexeze genunchiul la un unghi mai mare de 90 de grade

Premierul Victor Ponta a facut joi un control medical la Spitalul Militar, potrivit B1 TV. Cel mai probabil controlul a avut loc in a doua parte a zilei, pentru ca dimineata premierul a fost la sediul Guvernului, dar.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2464 seconds )