Libnet.ro
UNICEF

07:15

Victor Ponta are un mesaj pentru romanii care l-au sustinut. Vezi prima fotografie cu premierul in spitalul din Istanbul

Antena3 Antena3,
Victor Ponta are un mesaj pentru romanii care l-au sustinut. Vezi prima fotografie cu premierul in spitalul din Istanbul

La doua ore de la aparitia publica, premierul Victor Ponta a postat pe Facebook un mesaj pentru romanii care l-au sustinut cat a fost internat, dar si pentru medicii turci care l-au ingrijit. Multumesc tuturor. continuă pe Antena3

Secretar de stat: Salariul nu este o problema pentru romanii care revin in tara. Aici pot face mai multe cu bani mai putini

Bogdan Stanoevici a declarat, miercuri, ca salariul nu este o problema pentru romanii care doresc sa revina in tara. Secretarul de stat in Ministerul Culturii este de parere ca romanii plecati la munca in.

Stanoevici: salariul nu este o problema pentru romanii care doresc sa revina in tara

Secretarul de stat in Ministerul Culturii Bogdan Stanoevici a declarat, miercuri, ca salariul nu este o problema pentru romanii care doresc sa revina in tara, explicand ca acestia au acasa mult mai multe lucruri de facut, cu mult mai putini bani.

Victor Ponta, primul mesaj dupa revenirea in tara: Multumesc tuturor celor care in aceste saptamani dificile au fost cu inima alaturi de mine!

Premierul Victor Ponta a postat miercuri pe Facebook, dupa revenirea in tara, un mesaj de multumire, adresat celor care i-au fost alaturi in ultima perioadaMultumesc tuturor celor care in aceste.

Simona Halep, mesaj pentru cei care au incurajat-o, dar si pentru cei care au criticat-o pentru Wimbledon: I AM powered by Romania

Simona Halep a transmis un mesaj celor care au incurajat-o, dar si celor care au criticat-o dupa eliminarea de la turneul de la Wimbledon, printr-o postare pe pagina personala de Facebook. Jucatoarea de tenis a.

COD ROSU de CANICULA. Avertisment MAE pentru romanii care calatoresc in Ungaria

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa se deplaseze in Ungaria, ca autoritatile ungare au emis cod rosu de canicula pentru ziua de luni, 6 iulie.

Cum vede Victor Ponta criza din Grecia. Atac la liberali, la presedintele Iohannis si la Uniunea Europeana

Victor Ponta, premierul autosuspendat al Romaniei, care se afla in convalescenta in Turcia dupa operatia la menisc de la inceputul lunii iunie de la Istanbul, a scris, luni, pe contul sau de Facebook, referitor la rezultatul referendumul propus de Guvernul Tsipras, ca Grecia este democratie functionala si ca ii detest pe sau care demonizeaza un popor doar pentru ca uneori indrazneste acel popor sa aiba alta parere decat ei.

Subiectele zilei: Grecii spun un NU hotarat. Debusolare la Bruxelles; PSD pregateste un nou atac asupra CCR; Ce il asteapta pe Victor Ponta la intoarcerea in tara

Testul suprem pe care il dau soferii pe autostrazile din Romania. Soseaua fara nicio toaleta si nicio benzinarie. Putine la numar, autostrazile noastre nici macar nu au tot ce le trebuie. Lipsesc benzinariile si, mai ales, spatiile de servicii pentru soferii care vor sa se odihneasca dupa un drum lung sau sunt presati de nevoi si trebuie sa mearga la o toaleta. Efectele crizei din Grecia: numarul depresiilor a explodat, rata sinuciderilor a crescut. Recesiunea si anii aspri de austeritate i-au macinat teribil pe greci. O treime dintre ei traiau sub pragul saraciei inca de acum doi ani, potrivit unui studiu aparut in publicatia germana Die Welt. Tot cu o treime a crescut si rata sinuciderilor, iar numarul grecilor care sufera de depresie a explodat.

Ce a declarat secretarul de stat in Ministerul Culturii, Bogdan Stanoevici, despre romanii care doresc sa revina in tara

Secretarul de stat in Ministerul Culturii Bogdan Stanoevici a declarat, miercuri, ca salariul nu este o problema pentru romanii care doresc sa revina in tara, explicand ca acestia au acasa mult mai multe.

Victor Ponta, mesaj de ultima ora. Sute de mii de romani asteptau asta

O masura de dreptate sociala: romanii care au lucrat in conditii grele in grupa I si a II-a de munca vor primi 8234;pensii8236; mai mari! inca de anul trecut am discutat cu partenerii internationali si am.

Victor Ponta, despre cresterea pensiilor: Am pus bani deoparte pentru aceasta masura de dreptate sociala

Premierul Victor Ponta a transmis marti un mesaj, printr-o postare pe pagina personala de Facebook, in care anunta o crestere a pensiilor, ca masura reparatorie pentru austeritatea din urma cu 5 ani. O masura .

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )