Libnet.ro
UNICEF

01:05

Schimbare majora la unul dintre cele mai cunoscute ziare din Romania

Antena3 Antena3,
Schimbare majora la unul dintre cele mai cunoscute ziare din Romania

La aproape trei ani de la lansare, cel mai citit ziar regional din Romania face upgrade total si devine ziar cu acoperire nationala. Astfel, VoceaTransilvaniei. ro devine de luni, 5 septembrie 2016, VOCEA. biz,. continuă pe Antena3

Un copil de doi ani a rezolvat una dintre cele mai cunoscute dileme filozofice (VIDEO)

Un copil de doi ani a fost supus de tatal sau, profesor de psihologie, la un experiment de gandire, foarte cunoscut. Testul numit problema tramvaiului, ofera posibilitatea sa omoare.

Ce se petrece in Domul Orgiei, cortul desfraului care atrage mii de oameni la unul dintre cele mai ciudate festivaluri din lume VIDEO

Festivalul de muzica Burning Man, care se desfasoara pana pe 5 septembrie la Black Rock City, un oras construit temporar in Nevada, SUA, este considerat unul dintre cele mai bizare astfel de evenimente din lume. Una dintre atractiile principale ale festivalului este Domul Orgiei, un loc unde sunt acceptate si incurajate relatiile sexuale de orice fel.

Unul dintre cei mai importanti investitori straini din Romania, jefuit de 40 de milioane de euro

Compania Leoni Wiring Systems, unul dintre cei mai importanti investitori straini din Romania, a fost jefuita de 40 de milioane de euro. Totul s-a petrecut la sediul central din Romania de la Bistrita, un.

il recunosti? Acum este unul dintre cei mai apreciati artisti romani - FOTO

Pe Alex Velea este greu sa nu il remarci. Are un look cu care iese din multime si o personalitate care il face sa se remarce in randul artistilor de la noi. Este unul dintre cei mai.

POZA ZILEI. Una dintre cele mai vechi fiesta din Spania

Calareti spanioli cu prajini mana o turma de tauri de lupta de la ferma Condessa del Sobral spre orasul Castilla y Leon, unde va avea loc Fiesta de Cuellar, una dintre cele mai vechi fiesta din Spania, datand din anul 1499.

Ziua Limbii Romane, una dintre cele mai prestigioase manifestari identitare

Ziua Limbii Romane reprezinta una dintre cele mai prestigioase manifestari identitare a comunitatilor romanesti, o platforma spirituala de promovare a valorilor nationale, la nivel global, informeaza Partidul National Liberal PNL), prin intermediul unui comunicat de presa.

Unul dintre cei mai faimosi infractori cibernetici romani va fi CONDAMNAT in SUA

Hackerul roman Guccifer afla maine sentinta la acuzatia ca a spart e-milurile mai multor personalitati americane, de la membrii familiei Bush la fostii secretari de stat Colin Powell si Hillary Clinton.

Cele mai cunoscute amante de politicieni. Tinerele care au aprins imaginatia barbatilor cu functii de conducere

Nu putine au fost cazurile unor politicieni celebri din tara noastra despre care s-a dovedit ca au avut relatii extraconjugale cu diverse domnisoare. Multe amantlacuri au incheiat carierele policienilor romani.

Leonardo DiCaprio, implicat intr-unul din cele mai mari scandaluri financiare ale secolului. Actorul ar fi fost deja interogat de FBI

Actorul Leonardo DiCaprio si-a anulat brusc stangerea de fonduri pentru campania prezidentiala a lui Hillary Clinton si a devenit chiar indezirabil in sferele inalte ale statului american. Asta.

Unul dintre cei mai faimosi infractori cibernetici romani, CONDAMNAT in SUA

Hackerul roman Guccifer a fost condamnat la 52 de luni de inchisoare de catre o instanta federala americana din Alexandria, Virginia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )