Libnet.ro
UNICEF

01:05

Schimbare majora la Vorbeste lumea. Cine este noua prezentatoare de la Pro TV

Playtech Playtech,
Schimbare majora la Vorbeste lumea. Cine este noua prezentatoare de la Pro TV

Adela Popescu va deveni mama pentru a treia oara, asa ca, astazi, in ultima ei emisiune Vorbeste lumea, a fost nevoita sa predea stafeta vedetei care-i va ocupa locul. Noua colega a lui Cove a pasit deja in platoul show-ului de la PRO TV. Schimbare la PRO TV. Vorbeste lumea va avea o noua prezentatoare . continuă pe Playtech

Cove are COVID-19. Ce se intampla cu emisiunea Vorbeste Lumea?

Cove a anuntat ieri, in direct la Vorbeste Lumea, faptul ca a fost testat pozitiv cu COVID-19. Iata ce se intampla in urmatoarea perioada cu emisiunea pe care o prezinta alaturi de Adela Popescu la Pro TV.

Vorbeste lumea incepe 2021 cu surprize: Adela Popescu, insarcinata?

Emisiunea Vorbeste Lumea vine cu surprize la inceput de 2021. Unele mai putin placute, cum ar fi faptul ca Gabriel Coveseanu a fost testat pozitiv cu COVID-19 si se afla in izolare. Dar si unele extrem de placute. Adela Popescu ar putea anunta la finalul acestei saptamani ca este din nou insarcinata.

Adela Popescu e insarcinata! A anuntat in direct la Vorbeste Lumea

Zvonurile aparute in presa in ultima saptamana sunt adevarate. Adela Popescu este insarcinata, iar ea si Radu Valcan se pregatesc sa devina pentru a treia oara parinti.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,275 seconds )