Libnet.ro
UNICEF

14:15

Schimbare majora la Wizz Air, peste noapte: foarte multe zboruri anulate, ce se intampla cu banii pe bilete

Playtech Playtech,
Schimbare majora la Wizz Air, peste noapte: foarte multe zboruri anulate, ce se intampla cu banii pe bilete

Wizz Air este cea mai recenta companie aeriana care atesta nivelul de inconstienta din programarea unor vacante cu avionul in aceasta perioada. Printr-un comunicat de presa cat se poate. continuă pe Playtech

Wizz Air: Zborurile din Romania, suspendate pe mai multe rute pana la 31 iulie. Ce trebuie sa stie pasagerii

Din cauza numarului crescut de cazuri de coronavirus de pe teritoriul tarii, compania aeriana Wizz Air a anuntat suspendarea mai multor zboruri din Romania, catre o serie de destinatii, pana la finalul lunii iu.

Wizz Air suspenda mai multe rute din cauza restrictiilor impuse de autoritatile romane

Wizz Air a anuntat azi ca, din cauza restrictiilor de calatorie impuse de autoritatile romane, suspenda toate rutele dintre Romania si alte cinci state.

Wizz Air a facut anuntul neasteptat. Toti romanii trebuie sa afle

Wizz Air a anuntat discount-uri de 20% pentru zboruri din Romania spre destinatii din Grecia, Malta, Cipru, Spania si Italia. Promotia e valabila pentru toti clientii pana la ora 23:59), iar calatoriile pot avea loc la orice data. De asemenea, compania informeaza ca rezervarile se pot face pe wizzair. com sau prin aplicatia de mobil WIZZ.

Wizz Air, veste critica de ultima ora. Ce zboruri a suspendat din Romania

Pe fondul pandemiei de COVID-19, compania aeriana Wizz Air si-a anulat zborurile din Romania catre alte tari pana la finalul lunii. Care sunt destinatiile in care pasagerii nu vor mai putea ajunge din cauza restrictiilor impuse pentru a limita raspandirea virusului, aflati in paragrafele urmatoare. Mai mult, pasagerii vor intra mai greu in posesia banilor.

Wizz Air suspenda noi rute de zbor

Rutele dintre Romania si Suedia, Portugalia, Israel si Emiratele Arabe Unite au fost suspendate pana la 31 iulie inclusiv, din cauza restrictiilor de calatorie impuse de autoritatile romane, anunta compania Wizz Air printr-un comunicat de presa.

Wizz Air reduce substantial biletele de avion catre destinatii de plaja

Wizz Air, una dintre cele mai cunoscute companii aeriene din Romania, a anuntat luni ca reduce substantial biletele de avion catre destinatii de plaja.

Simona Halep, schimbare majora de look. Cum a aparut cea mai buna sportiva a Romaniei

Simona Halep are un nou look, cu mai putin de doua saptamani ramase pana la revenirea in circuitul WTA. Tenismena romanca a publicat astazi pe pagina sa de Instagram, o imagine cu noua infatisare. Simona Halep, schimbare majora de look Simona Halep nu mai arata cum stiai. Sportiva si-a facut o schimbare de look pe .

Schimbare majora in programul Noua Casa. Cine sunt, de fapt, beneficiarii

Noi schimbari la programul Noua Casa. in forma actuala propusa de Guvern, acesta permite garantarea cu 80% a creditelor ipotecare contractate de persoane cu venituri lunare de 2. 500 de euro net, fapt ce va conduce la cresterea preturilor pe piata imobiliara, si va pune sub semnul intrebarii evolutia creditului ipotecar. Cine sunt, de fapt, beneficiarii .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )