Libnet.ro
UNICEF

17:30

Schimbare la Uber, din 15 februarie: ce trebuie sa faci daca vrei sa mai poti folosi serviciul

Playtech Playtech,
Schimbare la Uber, din 15 februarie: ce trebuie sa faci daca vrei sa mai poti folosi serviciul

Uber a venit cu ceva schimbari pentru utilizatorii din Romania. Iata ce trebuie sa stii, ca sa nu te trezesti cu surprize. Uber si-a actualizat lista de termeni si conditii si, daca vrei. continuă pe Playtech

Starea de urgenta in Republica Moldova este prelungita pana la 15 februarie

Starea de urgenta in sanatate publica, in Republica Moldova, se prelungeste pana in data de 15 februarie. Decizia a fost aprobata miercuri, 13 ianuarie, la sedinta Comisiei Nationale Extraordinare de Sanatate Publica, prezidata de premierul interimar, Aureliu Ciocoi, transmite IPN.

Ministrul Educatiei, lovitura uriasa pentru romani. Ce elevi vor reveni in banci din 8 februarie. Ce noi reguli apar in semestrul al doilea

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi data oficiala a redeschiderii scolilor. Vestea i-a bucurat pe multi dintre parinti si elevi, dar totodata, i-a ingrijorat pe altii. Ministrul Educatiei a anuntat recent categoriile de elevi care vor merge fizic la scoala. Din pacate, sistemul hibrid folosit pana acum nu va mai exista, in schimb sunt in .

CORONAVIRUS |MAE: Din 15 ianuarie, persoanele care calatoresc in Austria trebuie sa completeze un formular online pe care sa il prezinte la sosire

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a transmis, miercuri, ca, incepand din 15 ianuarie, persoanele care ajung in Austria trebuie sa completeze, inainte de intrarea in aceasta tara, un formular online pe care s.

Vlad Voiculescu, despre imunizarea lucratorilor din domenii esentiale: Trebuie sa existe o limitare pentru ca avem nevoie sa ne vaccinam bunicii si pe cei cu boli cronice (VIDEO)

Ministrul Sanatatii a precizat in timpul conferintei de presa de vineri, dupa Sedinta de Guvern, ca vor fi vaccinate persoanele care lucreaza in domenii esentiale, inclusiv vanzatorii din piete sau.

Copiii revin in clase din 8 februarie. Sunt pregatite scolile? Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, la interviurile HotNews.ro: Copiii care au probleme de sanatate vor avea intelegere maxima pentru continuarea invatamantului online

Copiii care au probleme de sanatate vor avea intelegere maxima pentru continuarea invatamantului online, a declarat vineri seara ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, invitat la interviurile HotNews. ro, in contextul in care, daca evolutia pandemiei de coronavirus se mentine in coordonatele actuale, scolile vor incepe in format fizic in data de 8 februarie. Ministrul Educatiei spune ca demisioneaza daca scolile se transforma in focare de infectieSorin Cimpeanu anunta o posibila reducere a numarului de elevi in clase din toamna 24-26 de copii e un numar optim maximMinistrul Educatiei: Propun un tarif de 100 de lei pe ora pentru profesorii care fac ore remediale.

SONDAJ Ar trebui sa se redeschida scolile din 8 februarie?

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, spunea ca Ministerul Educatiei si Guvernul isi doresc sa inceapa scoala pe 8 februarie, insa acest lucru se va face in functie de evolutia ratei de infectare, dupa vacanta de iarna, care s-a incheiat in 10 ianuarie.

IOHANNIS: Din 8 februarie majoritatea scolilor se vor redeschide

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi in cadrul unei conferinte de presa ca incepand din semestrul doi, din 8 februarie, majoritatea scolilor se vor redeschide.

Klaus Iohannis: Din 8 februarie majoritatea scolilor se vor deschide. Scenariul galben se redeschid gradinitele si merg la scoala copiii din ciclul primar si clasele terminale. Scenariul rosu prezenta fizica la gradinite si clasele I-IV

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la finalul discutiilor de la Palatul Cotroceni, ca din 8 februarie majoritatea scolilor se vor deschide. Astfel, se va reveni la sistemul descentralizat de decizie cu.

Vor fi redeschise scolile din 8 februarie? Iohannis i-a convocat la Cotroceni, pentru discutii, pe Citu, Cimpeanu, Voiculescu si Arafat

Presedintele Klaus Iohannis i-a convocat joi la Cotroceni pe premierul Florin Citu, ministrii Educatiei si Sanatatii, Sorin Cimpeanu si Vlad Voiculescu, si responsabili din sanatate. Este de asteptat sa fie luata o decizie privind redeschiderea scolilor din 8 februarie, odata cu inceperea semestrului al doilea.

Valeriu Gheorghita, despre ritmul de vaccinare din Romania: Serul trebuie sa fie dozat in asa fel incat fiecare persoana sa fie imunizata cu schema completa

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare din Romania, a explicat joi seara, in platoul B1 TV de ce vaccinarea din tara s-a realizat intr-un ritm mai lent, avand o medie de 16.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )