Libnet.ro
UNICEF

16:00

IOHANNIS: Din 8 februarie majoritatea scolilor se vor redeschide

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IOHANNIS: Din 8 februarie majoritatea scolilor se vor redeschide

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi in cadrul unei conferinte de presa ca incepand din semestrul doi, din 8 februarie, majoritatea scolilor se vor redeschide. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis: Din 8 februarie majoritatea scolilor se vor deschide. Scenariul galben se redeschid gradinitele si merg la scoala copiii din ciclul primar si clasele terminale. Scenariul rosu prezenta fizica la gradinite si clasele I-IV

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la finalul discutiilor de la Palatul Cotroceni, ca din 8 februarie majoritatea scolilor se vor deschide. Astfel, se va reveni la sistemul descentralizat de decizie cu.

VIDEO Klaus Iohannis: Majoritatea scolilor se vor redeschide din 8 februarie

Majoritatea scolilor vor fi redeschise din 8 februarie, odata cu inceperea semestrului al doilea, iar masura va fi luata in functie de scenariul in care se afla fiecare localitate, a anuntat joi presedintele Klaus Iohannis. in ceea ce priveste redeschiderea universitatilor, decizia va fi luata de fiecare universitate.

Iohannis: Majoritatea scolilor se redeschid. Cand se intorc elevii in banci

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, dupa intalnirea cu ministrii Sanatatii si ai Educatiei si cu seful DSU, ca incepand din 8 februarie, majoritatea scolilor se vor redeschide. Decizia finala va fi luata in 2 februarie,iar in cazul invatamantului universitar, hotararea se va lua la nivelul fiecarei institutii de invatamant, in virtutea autonomiei universitare.

Cand revin elevii la scoala. E oficial, anuntul de ultima ora al lui Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o conferinta de presa in care a vorbit despre reintoarcerea elevilor in banci, din data de 8 februarie, adica din semestrul al doilea. Cand revin elevii la scoala Am ajuns in unanimitate la o concluzie extrem de importanta. Incepand din semestrul 2, majoritatea scolilor se vor redeschide, in conditiile in .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )