Libnet.ro
UNICEF

13:45

Schimbare de ultima ora privind ceremonia funerara a Regelui Mihai: Trupul neinsufletit, dus cu trenul regal la Curtea de Arges

Antena3 Antena3,
Schimbare de ultima ora privind ceremonia funerara a Regelui Mihai: Trupul neinsufletit, dus cu trenul regal la Curtea de Arges

Schimbare de ultima ora in ce priveste ceremoniile funerare ale Regelui Mihai. Sambata viitoare, in ziua inmormantarii, regele va fi dus cu trenul regal, de la Palatul Regal la Curtea. continuă pe Antena3

Schimbare de ultima ora in programul ceremoniilor din Elvetia. Informatii in exclusivitate

Trimisul special al Antenei 3, Sabina Iosub, se afla in fata resedintei Regelui Mihai de la Obone. Elvetia si a adus ultimele informatii despre ceea ce se intampla acolo. Sunt momente.

Programul funeraliilor Regelui Mihai I

Sicriul cu trupul neinsufletit al Regelui Mihai I va ajunge pe 13 decembrie in tara, la ora 11. 00, pe Aeroportul Otopeni, de unde va fi transportat cu masina la Castelul Peles. La ora 14. 00, corpul neinsufletit al Regelui va fi asezat in Holul de Onoare al Castelului Peles, iar la ora 18. 00, acesta va fi transportat la Sala Tronului din Palatul Regala, pentru o ceremonie privata. Casa regala a stabilit si un program pentru depunerea de flori. Sambata, 16 decembrie 2017, de la ora 12. 30 la ora 14. 00, la Catedrala Patriarhala, va avea loc slujba de inmormantare, iar la ora 18. 45 va avea loc slujba de ingropare a Regelui Mihai I in Noua Catedrala de la Curtea de Arges, informeaza Casa Regala.

Schimbari in programul funeraliilor Regelui Mihai: Sicriul cu trupul neinsufletit al fostului suveran va fi transportat cu Trenul Regal pana la Curtea de Arges. Ora inmormantarii, incerta

Familia Regala a Romaniei a transmis sambata noi informatii despre programul funeraliilor Regelui Mihai. Astfel, potrivit unui comunicat de presa publicat pe.

Fostul sef al Casei Regale propune canonizarea regelui Mihai! Regele Mihai I va deveni Sfantul Mihai I?

Dan Badic, fost director al Casei Regale, a declarat ca va propune canonizarea regelui Mihai. Dan Badic vrea sa mearga cu propunerea la Patriarhul Daniel. Tot el spune ca ar fi nevoie de 50. 000 de semnaturi.

Fostul sef al Casei Regale propune canonizarea regelui Mihai

Dan Badic, fost director al Casei Regale, a declarat, pentru TVR, ca va propune canonizarea regelui Mihai. Judecand, in acelasi timp, suferinta surghiunului regal de 70 de ani, acest om este un sfant, spune Dan Badic, apropiat al regelui Mihai.

Guvernul aloca 43.000 lei Ministerului de Externe pentru primirea sefilor de stat si familiilor regale care vor veni la funeraliile Regelui Mihai

Guvernul a aprobat alocarea a 43. 000 lei din Fondul de rezerva bugetara Ministerul Afacerilor Externe, pentru desfasurarea funeraliilor de stat ale Majestatii Sale Regele Mihai I al Romaniei. Banii vor fi folositi pentru deschiderea salonului oficial de la Aeroportul Otopeni, pentru sefi de stat si de guvern, familii regale, care vor veni la funeraliile regelui Mihai.

Vizita Regelui Mihai in Satu Mare, povestita de fiul unui fost membru al garzii regale

Tatal doctorului Simu Flaviu a fost membru in garda regala a Regelui Mihai. Medicul relateaza vizita Regelui Mihai in 1997 in Satu Mare.

Familia Regala se reuneste in Elvetia, unde vor fi oficiate slujbe religioase in memoria Regelui Mihai

Principesa Margareta, custodele Coroanei romane si noul sef al Familiei Regale a Romaniei, a ajuns marti, la Aubonne, in Elvetia, la resedinta privata a Regelui Mihai, unde in zilele urmatoare sunt asteptati si ceilalti membri ai Familiei Regale, pentru a participa la ceremoniile care vor fi organizate pentru comemorarea regelui. De asemenea, la ceremoniile din Romania este astepta si Irina Walker, fiica regelui aflata in Statele Unite, careia nu i s-a permis, in anul 2016, sa participe la funeraliile reginei Ana, anunta TVR. De asemenea, principelui Nicolae nu i se va interzice participarea la funeralii.

Familia Regala se reuneste in Elvetia, unde vor fi oficiate slujbe religioase in memoria Regelui Mihai

Sefa Casei Regale, Principesa Margareta, a ajuns marti, la Aubonne, in Elvetia, la resedinta privata a Majestatii Sale, unde in zilele urmatoare sunt asteptati si ceilalti membri ai Familiei Regale pentru a participa la ceremoniile care vor fi organizate pentru comemorarea Regelui Mihai. De asemenea, la ceremoniile din Romania este astepta si Irina Walker, fiica regelui aflata in Statele Unite, anunta TVR.

R. Moldova: Maia Sandu propune ca o strada importanta din Chisinau sa reprimeasca numele regelui Mihai

Partidul Actiune si Solidaritate din Republica Moldova, condus de Maia Sandu, propune ca o strada importanta din capitala Chisinau sa reprimeasca numele Regelui Mihai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )