Libnet.ro
UNICEF

11:30

Schimbari de la 1 aprilie. Ce valoare vor avea tichetele de masa

Playtech Playtech,
Schimbari de la 1 aprilie. Ce valoare vor avea tichetele de masa

Nu, nu este pacaleala de 1 aprilie, este adevarat! Legea care modifica valoarea acestor tichete a fost promulgata vineri de presedintele Romaniei si care va fi publicata in Monitorul Oficial. Schimbari de la 1 aprilie Dupa ce in septembrie 2019 Senatul a adoptat un proiect de lege care prevedea majorarea valorii nominale a tichetelor de . continuă pe Playtech

IN DATA DE 21 APRILIE Actionarii Aerostar vor avea pe masa un dividend cu randament de 4%

Actionarii Aerostar Bacau ARS) se vor intalni, in data de 21 aprilie, pentru a aproba propunerea conducerii societatii ca, din profitul anului trecut, sa se distribuie un dividend de 0,13 leititlu, se arata in convocatorul companiei remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

COVID-19: Bulgaria interzice circulatia intre marile orase iar persoanele de peste 60 de ani vor avea acces in magazine doar dimineata

Masuri fara precedent au fost luate in Bulgaria pentru stoparea pandemiei de coronavirus. Executivul de la Sofia a impus interdictii de circulatie intre orase, iar persoanele de peste 60 de ani vor avea acces.

Ce program vor avea mall-urile in conditiile situatiei de urgenta. Orarul fiecarui mall din Bucuresti

Presedintele Romaniei, Klaus Iohanis, a decretat, luni, stare de urgenta pentru 30 de zile, in contextul cazurilor de coronavirus inregistrate in Romania. Acest lucru a determinat mall-urile si supermarket-urile sa-si schimbe programul. Mai multe centre comerciale din Bucuresti si din tara au anuntat ca isi vor reduce programul de functionare, insa hipermarketurile si farmaciile din .

Ce orar vor avea benzinariile Petrom, OMV, Mol si Rompetrol in conditiile situatiei de urgenta

Din cauza coronavirusului, Romania se afla, incepand de luni, in stare de urgenta. Motiv pentru care multe benzinarii printre care si Petrom, OMV, Mol si Rompetrol au luat o serie de masuri pentru a combate COVID 2019. De precizat ca acestea sunt, in continuare, aprovizionate. Cum vor functiona benzinariile Petrom, OMV, Mol si Rompetrol .

MAE: Romanii care se afla la granita dintre Ungaria si Austria vor avea acces incepand cu ora 12.00, pana la eliminarea blocajului

Cetatenii romani care se mai afla la granita dintre Austria si Ungaria vor ajunge in Romania in cursul zilei de miercuri, dupa o noua discutie avuta de ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, cuomologul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )