Libnet.ro
UNICEF

21:15

MAE: Romanii care se afla la granita dintre Ungaria si Austria vor avea acces incepand cu ora 12.00, pana la eliminarea blocajului

B1 B1,
MAE: Romanii care se afla la granita dintre Ungaria si Austria vor avea acces incepand cu ora 12.00, pana la eliminarea blocajului

Cetatenii romani care se mai afla la granita dintre Austria si Ungaria vor ajunge in Romania in cursul zilei de miercuri, dupa o noua discutie avuta de ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, cuomologul. continuă pe B1

Noi negocieri in cazul romanilor blocatia la granita dintre Ungaria si Austria!

Dupa ce un blocajul a reaparut la granita dintre Austria si Ungaria, generat fiind de faptul ca nu t.

Ungaria face trasee speciale pentru romanii care se intorc in tara. MAE: masura este valabila doar opt ore

Opt ore au la dispozitie romanii blocati la granita dintre Austria si Ungaria ca sa tranziteze teritoriul maghiar pentru a ajunge in tara.

Pozitia oficiala a MAE. Ce se intampla cu cei 3.500 de romani blocati la granita dintre Austria si Ungaria

Granita dintre Austria si Ungaria e blocata de masini in care se afla peste 3. 500 de romani. Acestia sunt obligati sa stationeze, dupa decizia luata de guvernul maghiar de a interzice tranzitarea teritoriului tarii, pe fondul epidemiei de Covid-19. Singurele care au permisiunea de a intra in Ungaria sunt camioanele de marfa. Promisiunile ministrului maghiar .

MAE: Romani blocati la granita Austriei cu Ungaria vor putea tranzita teritoriul ungar, pana la eliminarea blocajului

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a precizeat, miercuri, ca romanii care sunt blocati, in present, la granita Austriei cu Ungaria intrucat nu au putut trece cat timp a fost deschis coridorul umanitar vor putea tranzita teritoriul ungar de la 12:00, ora Ungariei, pana la eliminarea blocajului.

VIDEO Aproximativ 3.500 de romani, intre care familii cu copii mici, au ramas blocati la granita dintre Austria si Ungaria Ministrul de Externe: Un posibil culoar de trecere, abia in aceasta seara

Aproximativ 3. 500 de romani, intre care familii cu copii mici, au ramas blocati la granita dintre Austria si Ungaria dupa ce Budapesta a decis sa inchida frontiera. Oamenii spun ca asteapta inca de luni seara o solutie. Ministerul roman de Externe a transmis ca Bogdan Aurescu a cerut autoritatilor ungare masuri urgente, iar Ungaria a transmis ca va sprijini, ca masura de exceptie, aplicata o singura data, repatrierea cetatenilor romani in cel mai scurt timp. 15 Bogdan Aurescu: Un posibil culoar de trecere, doar in aceasta seara.

Situatie grava: Mii romani sunt blocati la granita dintre Austria si Ungaria

Peste 3. 500 de romani sunt blocati in masini la granita dintre Austria si Ungaria, dupa ce azi noapte a intrat in vigoare decizia guvernului maghiar de a nu mai permite tranzitarea teritoriului tarii, pe fondul pandemiei de coronavirus.

Noile masuri anuntate de autoritati au produs probleme pentru romanii care au vrut sa intre in tara

Noile masuri anuntate de autoritati au produs probleme pentru romanii care au vrut sa intre in tara. Dupa ore in sir de asteptare la vama, o parte dintre ei au fost trimisi spre casa cu autocarele cu care au venit. inainte insa, au semnat formulare prin care s-au angajat ca odata ajunsi in localitatea de domiciliu vor intra in izolare. Pentru ca ei provin din zona galbena a Europei, nu vor fi escortati de politie si nici nu e nevoie sa fie bagati in carantina. Abia dupa orele pranzului, haosul de intrarea in vama a inceput sa se diminueze.

Florin Citu, anuntul pentru toti romanii care au credite si afaceri. Scenariile care le-au fost pregatite in plina criza

Ministrul de Finante, Florin Citu, a facut declaratii prin care a explicat romanilor masurile pe care le va lua statul in urmatoarea perioada, pentru a putea trece cu bine de criza sanitara instaurata in tara. Ministrul a anuntat masurile care vor fi luate pentru protectia romanilor care au credite, dar si a celor care au .

Guvernul austriac anunta crearea unui coridor umanitar care sa permita tranzitul romanilor blocati la granita dintre Austria si Ungaria

Autoritatile din Austria anunta crearea unui coridor umanitar care sa permita tranzitul continuu prin Ungaria spre Romania al tuturor cetatenilor romani aflati in prezent la frontiera dintre Austria si.

Ambasada Romaniei in Austria, anunt pentru romanii care tranziteaza tara

Ambasada Romaniei in Austria a transmis romanilor masurile luate de austrici cu privire la combaterea pandemiei de coronavirus.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )