Libnet.ro
UNICEF

05:15

Schimbari majore. invatamantul din Romania va avea 15 clase obligatorii!

Antena3 Antena3,
Schimbari majore. invatamantul din Romania va avea 15 clase obligatorii!

Propunenere cel putin socanta a mai multor senatori si deputati PSD si UDMR. Parlamentarii vor ca invatamantul din Romania sa aiba 15 clase obligatorii, scrie. continuă pe Antena3

Schimbari majore in Legea Educatiei. Se vrea introducerea invatamantului obligatoriu de 15 clase

Parlamentarii vor ca invatamantul din Romania sa aiba 15 clase obligatorii, conform unui proiect legislativ inregistrat la Camera Deputatilor. invatamantul general.

El este Cel mai bun hairstylist din Romania 2017. Finalistii au creat tendintele 2020!

Rares Chira a fost desemnat castigatorul competitiei Cel mai bun hairstylist din Romania 2017. Proiectul, initiat de Cristi Pascu si YOLO Media, isi propune sa descopere si sa premieze talentele din noua generatie de hairstylisti.

O singura biserica din Romania poarta hramul acestui sfant. Despre cine este vorba

Singurul locas de cult din Romania ce il are ca ocrotitor spiritual pe Sfantul Grigorie Palama si-a sarbatorit miercuri hramul. Situata in campusul Universitatii ,,Politehnica,.

Forumul Judecatorilor din Romania: Raportul MCV obliga Parlamentul sa renunte la modificarea legilor justitiei fara sa tina seama de punctul de vedere al CSM

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania arata ca Raportul Comisiei Europene din cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare este extrem de critic si cere abandonarea imediata a proiectelor succesive de modificare a legilor justitiei promovate prin Ministerul Justitiei si prin Parlament, cu ignorarea avizelor Consiliului Superior al Magistraturii si a pozitiei ferme a corpului magistratilor.

Padurile din Romania primesc o noua sansa. Peste 20.000 de arbori au fost plantati in comuna Poieni-Solca din Suceava - VIDEO

Padurile din Romania primesc o noua sansa. Peste 20. 000 de arbori au fost plantati in comuna Poieni-Solca din Suceava pe o suprafata forestiera degradata. 100 de voluntari s-au alaturat proiec.

VIDEO Greenpeace Romania: Peste 295 000 de hectare de padure din Romania au potentialul de a fi introduse in Catalogul Padurilor Virgine si Cvasivirgine

Peste 295 000 de hectare de padure din Romania au potentialul de a fi introduse in Catalogul Padurilor Virgine si Cvasivirgine, arata un inventar realizat de Greenpeace Romania impreuna cu Universitatea Eberswalde, din Germania, si Universitatea Al. Cuza, din Iasi. Topul judetelor unde s-au identificat paduri virgine potentiale este : Brasov 49. 601 hectare; Caras Severin 39. 513 hectare; Arges 38. 918 hectare. Cea mai mare densitate de paduri virgine potentiale se afla in situl Natura 2000 Fagaras.

Greenpeace lanseaza Harta padurilor virgine potentiale din Romania si studiul Situatia padurilor virgine din Romania

Greenpeace Romania a lansat astaziHarta padurilor virgine potentiale,realizata impreuna cu Universitatea Eberswalde, din Germania, si Universitatea Al. Cuza, din Iasi. Alaturi de.

Lichidatorul KPMG vrea sa fie cel mai mare patron de presa din Romania. Dupa ce a distrus Astra Asigurari cu ajutorul lui Victor Ponta si al omului sau din ASF, KPMG vrea sa fure Romania libera cu mana unui alt om al fostului premier, care este si condamn

Principalul scop ascuns al distrugerii Astra Asigurari a fost preluarea controlului asupra trustului de presa din care face parte si Romania libera. Acest scop obscur a iesit definitiv la lumina.

Noi scene incredibile intr-un spital din Romania: Pacienti abia iesiti din operatie, plimbati pe holurile pline de vizitatori(VIDEO)

Scene de necrezut in Spitalul Judetean Braila. Pacientii scosi din operatii sunt plimbati intre saloane, pe holurile ticsite de vizitatori. Bolnavii nu au loc nici in lifturi, pentru ca alaturi.

Lovitura pentru Vladimir Plahotniuc: Oligarhul moldovean a intrat in vizorul procurorilor DIICOT din Romania

Oligarhul moldovean Vladimir Plahotniuc a intrat in vizorul procurorilor DIICOT din Romania. Liderul Partidului Democrat din Republica Moldova este cercetat pentru constituire a unui grup infractional,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )