Libnet.ro
UNICEF

10:00

El este Cel mai bun hairstylist din Romania 2017. Finalistii au creat tendintele 2020!

ADPM ADPM,
El este Cel mai bun hairstylist din Romania 2017. Finalistii au creat tendintele 2020!

Rares Chira a fost desemnat castigatorul competitiei Cel mai bun hairstylist din Romania 2017. Proiectul, initiat de Cristi Pascu si YOLO Media, isi propune sa descopere si sa premieze talentele din noua generatie de hairstylisti. continuă pe ADPM

Tudose afirma ca 2017 este cel mai bun an pentru afaceri. Aceasta este realitatea, nu cea inchipuita de unii sindicalisti, care aud voci despre prabusirea economiei

Premierul Mihai Tudose scrie pe pagina sa de Facebook ca cele mai valoroase 100 de companii din Romania au fost evaluate la 72,5 miliarde de euro, ceea ce inseamna ca 2017 este cel mai bun an pentru business-ul local si cel mai prolific din ultimul deceniu.

VIDEO S-a stabilit cine este cel mai sexy barbat din lume, in anul 2017

Cantaretul american Blake Shelton a primit marti seara titlul de Cel mai sexy barbat in viata pe anul 2017, devenind primul artist country din lume care a fost recompensat cu aceasta distinctie.

Acesta este cel mai nesanatos aliment din lume. Multi romani il mananca in fiecare zi

Margarina este considerata nesanatoasa deoarece contine grasimi trans sau uleiuri vegetale procesate. Studiile recente au aratat ca in cazul persoanelor care au inlocuit untul cu margarina a crescut.

Firefox Quantum este cel mai bun browser pe care nu-l folosesti

Dupa cateva luni de speculatii, Firefox Quantum a fost lansat de Mozilla si pare sa fie impresionant cand vine vorba de performanta oferita utilizatorilor. in urma cu ceva timp, Mozilla a anuntat ca va face valuri in industrie cu o reinventare a browserului din portofoliu. Inventia pe care o laudau oficialii companiei la momentul respectiv [].

Monica Macovei despre raportul MCV: Este cel mai dur mesaj al Comisiei Europene din rapoartele MCV/ Niciodata nu s-a pus problema redeschiderii unor chestiuni inchise

Este cel mai dur mesaj al Comisiei Europene din rapoartele MCV, avertizand ca exista riscul redeschiderii unor chestiuni care, in raportul din ianuarie 2017, au fost considerate inchise. Acesta este un mare pas inapoi cauzat de PSDALDE, care trebuie sa plateasca, afirma fostul ministru al justitiei, europarlamentarul Monica Macovei. Potrivit acesteia, cchimbarile propuse la legile justitiei, in special cele privind inspectia judiciara, raspunderea magistratilor si procedura de numire a procurorilor cu functii de conducere, sunt considerate ca fiind aspecte care afecteaza independenta sistemului judiciar si pot constitui un motiv pentru reexaminarea raportului de evaluare din ianuarie 2017.

Monica Macovei, despre raportul MCV: Este cel mai dur mesaj al Comisiei Europene

Europarlamentarul Monica Macovei sustine ca raportul MCV dat publicitatii miercuri este cel mai dur mesaj al Comisiei Europene, avertizand ca exista riscul redeschiderii unor chestiuni care, in ra.

Indicele Robor a ajuns miercuri la 2,06%, cel mai inalt nivel din ultimii trei ani

Indicele ROBOR la trei luni, a urcat miercuri la 2,06 procente, cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani, arata datele BNR. Ultima oara cand indicatorul a fost mai mare s-a consemnat pe 31 octombrie 2014, cand a atins nivelul de 2,07%.

Nuclearelectrica, cea mai mare apreciere din BET

Actiunile Nuclearelectrica SNN) s-au apreciat cu 4,21%, in intervalul 6 - 13 noiembrie, reprezentand cel mai bun plasament din indicele BET, care a inregistrat, per total, o scadere de 1,81%.

Cel mai mare risc din jurul bitcoin - costul energiei asociat activitatilor de minerit

Cel mai mare risc legat de bitcoin ar putea fi costul energiei asociat activitatilor de minerit al monedei virtuale si nu bula speculativa creata in jurul acesteia, relateaza Bloomberg, citata de News. ro.

VIDEO Halep in top! Cum au raspuns jucatoarele din WTA atunci cand au fost intrebate cine are cel mai bun rever din circuitul feminin

Simona Halep este cea mai buna jucatoare a lumii, dupa ce a avut un an 2017 remarcabil din punct de vedere al rezultatelor.

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )