Libnet.ro
UNICEF

22:16

Ce schimbari majore la Legea darii-n plata au castigat bancile la CCR, in dauna clientilor

Adevărul Adevărul,
Ce schimbari majore la Legea darii-n plata au castigat bancile la CCR, in dauna clientilor

Deciziile privind cererile de dare in plata vor fi luate acum de judecatori. Acestia pot aproba sau respinge solicitarea clientului care vrea sa cedeze imobilul depus garantie, in schimbul stergerii datoriei. Exista insa si o a treia varianta: ca instanta sa ceara modificarea conditiilor de creditare. continuă pe Adevărul

Decizia CCR pe Legea darii in plata - diversificata

ACTUALIZARE 14:19 Avocata Burada: Legea darii in plata nu retroactiveaza, iar pentru contractele incheiate pe vechiul Cod, ea se aplica Legea darii in plata nu retroactiveaza, iar pentru contractele incheiate pe vechiul Cod, actul normativ se aplica, considera avocata Alexandra Burada, pe pagina sa de Facebook. *ACTUALIZARE 13:20 Curtea Constitutionala a analizat astazi exceptiile ridicate in 33 de dosare ale bancilor, in 25 dintre acestea fiind luata o decizie si pentru 8 pronuntarea fiind amanata.

CCR a admis cateva dintre sesizarile privind Legea darii in plata

Curtea Constitutionala a admis o parte dintre sesizarile privind Legea darii in plata. Valer Doreanu, presedintele CCR, a precizat ca institutia a primit peste 700 de cauze de la banci si de la.

Decizie CCR favorabila bancilor. Legea darii in plata nu se aplica decat in situatii de impreviziune si doar contractelor de dupa 2011

Decizia CCR privind neconstitutionalitatea Legii darii in plata este favorabila bancilor. Practic, s-a stabilit ca darea in plata se aplica doar contractelor incheiate dupa octombrie 2011 si.

VIDEO. Legea darii in plata a fost declarata partial neconstitutionala. CCR s-a pronuntat pentru 25 de dosare, iar alte opt au fost amanate

Judecatorii Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) s-au pronuntat, cu privire la neconstitutionalitatea legii darii in plata, analizand sesizarile formulate de mai multe banci.

Curtea Constitutionala a admis unele sesizari privind Legea darii in plata

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a admis, marti, unele sesizari privind articole din Legea darii in plata.

UPDATE Curtea Constitutionala a admis doua exceptii de neconstitutionalitate privind legea darii in plata

Curtea Constitutionala a admis marti doua exceptii de neconstitutionalitate in ceea ce priveste Legea darii in plata, respingand in acelasi timp alte doua exceptii, din cele 33 de sesizari referitoare la neconstitutionalitatea legii discutate de jucatatorii curtii, a anuntat Valer Dorneanu.

Curtea Constitutionala dezbate, din nou, exceptiile ridicate pe Legea darii in plata

Astazi este o noua zi mult asteptata de clientii bancilor care au notificat institutiile financiare ca sa dea in plata imobilele puse garantie in contractele de credit.

Curtea Constitutionala a admis unele sesizari privind Legea darii in plata

Anuntul a fost facut de presedintele Curtii Constitutionale, Valer Dorneanu, care a precizat ca alte sesizari au fost respinse ca inadmisibile. In total, peste 500 de sesizari au fost facute de reprezentantii bancilor la acest act normativ.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )