Libnet.ro
UNICEF

22:00

Schimbari majore la loto. Ar putea castiga mai multi romani

Antena3 Antena3,
Schimbari majore la loto. Ar putea castiga mai multi romani

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat sambata ca va avea o discutie, saptamana viitoare, cu seful Loteriei Romane, alaturi de care va analiza care sunt cele mai bune variante pentru ca. continuă pe Antena3

Tot mai multi romani se trezesc din senin in jurul orei 4 dimineata. Care este motivul

Tot mai multi romani se trezesc in mijlocul noptii, iar apoi nu mai pot sa adoarma. Cele mai multe persoane se trezesc in jurul orei 4 dimineata din cauza cosmarurilor sau a stresului. De cele mai multe ori.

Dancila a invocat anumite date ale INS, pentru a demonstra ca romanii au mai multi bani. Nu a spus nimic despre inflatia record, anuntata tot de INS (VIDEO)

Viorica Dancila a invocat date ale Institutului National de Statistica pentru a demonstra ca Guvernul PSD-ALDE s-a tinut de cuvant, iar romanii chiar au mai multi bani. insa premierul s-a folosit doar de.

Soc pentru unul dintre cei mai bogati romani: I-a fost pusa poprire pe pensie

Unul dintre cei mai bogati romani are mari probleme cu bancile din cauza unor credite. O cunoscuta banca a decis sa ii puna poprire pe pensie lui Adrian Porumboiu pentru a recupera de la omul de afaceri suma.

Horoscop saptamana 18-24 iunie. Taurii au parte de schimbari majore, Racii fac curatenie

Horoscop. Casandra prezinta previziunile astrologice pentru saptamana 18 - 24 iunie 2018. Horoscop BERBEC 21. 04:Depuneti eforturi consistente pentru a va consolida situatia financiara, mai ales ca in.

Mai multi tineri din Timisoara, la un pas sa fure peste 1 milion si jumatate de euro. Metoda neobisnuita pe care au folosit-o

Sase tineri din Timisoara au vrut sa fure nu mai putin de 1 milion si jumatate de euro, incercad sa pacaleasca mai multe POS-uri la magazine. Acestia au facut mai multe tranzactii folosind optiunea de return.

Personajul sinistru din Costa Rica ce ii da fiori Elenei Udrea. S-ar putea intoarce mai repede in Romania

Dupa 15 ani in care a fost cautat, in toata lumea, un criminal periculos, din judetul Cluj, a fost arestat in Costa Rica. Barbatul, in varsta de 41 de ani, ar putea fi extradat in Romania, unde are de is.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2305 seconds )