Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tot mai multi romani se trezesc din senin in jurul orei 4 dimineata. Care este motivul

Antena3 Antena3,
Tot mai multi romani se trezesc din senin in jurul orei 4 dimineata. Care este motivul

Tot mai multi romani se trezesc in mijlocul noptii, iar apoi nu mai pot sa adoarma. Cele mai multe persoane se trezesc in jurul orei 4 dimineata din cauza cosmarurilor sau a stresului. De cele mai multe ori. continuă pe Antena3

Dancila a invocat anumite date ale INS, pentru a demonstra ca romanii au mai multi bani. Nu a spus nimic despre inflatia record, anuntata tot de INS (VIDEO)

Viorica Dancila a invocat date ale Institutului National de Statistica pentru a demonstra ca Guvernul PSD-ALDE s-a tinut de cuvant, iar romanii chiar au mai multi bani. insa premierul s-a folosit doar de.

Audieri BOMBA in dosarul in dosarul Alinei Bica si Adriean Videanu: Mai multi magistrati, chemati la iCCJ

Mai multi magistrati vor fi audiati, luni, la ICCJ, in dosarul in care sunt judecati Alina Bica si Adriean Videanu. Printre acestia si Mihai Udroiu, judecator, fost consilier al Alinei Bica, dar si doi.

Studiu. Oamenii sunt tot mai putin inteligenti! Coeficientul de inteligenta a scazut in ultimele decenii

Oamenii sunt tot mai putin inteligenti. Coeficientul de inteligenta, cunoscut si sub initialele IQ, a scazut, in medie, lent, dar constant in ultimele decenii. Constatarea apartine unor cercetatori.

ALERTA METEO: Cod galben de inundatii in mai multe bazine hidrografice din tara

Hidrologii au emis un cod galben de inundatii in mai multe bazine hidrografice din Transilvania, Muntenia si Moldova, pana la ora 20:00. Astfel, specialistii transmit ca din cauza ploilor abundente se pot produ.

Mergea linistit pe strada si din senin a fost atacat cu o maceta. Tot incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere - VIDEO

Un tanar a fost atacat in plina strada cu o maceta, in orasul Birmingham. in imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum un barbat se apropie din spate de tanarul care statea pe.

Tariceanu: Traficul din Bucuresti mi se pare de nesuportat. Constat ca sunt prea multi plimbareti

Traficul din Bucuresti a atins cote alarmante, la orice ora din zi sunt ambuteiaje. Acest lucru poate fi din cauza ca in ultimii doi ani tot mai multi romani au venit din alte orase in Capitala, unde circula numai cu masina personala. In prezent, in.

PNL, acuzatii dure dupa ce tot mai multe voci din PSD vorbesc despre suspendarea lui Iohannis: Ar insemna o lovitura de stat

Liberala Raluca Turcan a afirmat ca o suspendare a presedintelui Klaus Iohannis initiata de reprezentantii PSD ar echivala cu o lovitura de stat. Ultima gaselnita a lui Liviu Dragnea din.

Atac devastator din Parlamentul European la adresa lui Iohannis: Devine tot mai mult un presedinte neconstitutional

Liderul europarlamentarilor PSD, Dan Nica, lanseaza un atac devastator la adresa presedintelui Klaus Iohannis, precizand ca prin tergiversarea aplicarii deciziei CCR referitoare la revocarea din functie a sefei DN.

Patronii de restaurante si hoteluri din Romnia vor sa aduca mai multi lucratori din afara UE. Principalele 5 masuri cerute

Patronii de restaurante si hoteluri din Romania cer statului sa modifice legislatia pentru a permite angajarea mai multor straini din afara Uniunii Europene, pe salarii mai mici decat in prezent.

O fetita a dezvaluit accidental unul dintre cele mai bine pastrate secrete din lume

Victoria, fetita din filmuletul de mai jos, vorbeste despre sistemul economic din Canada, insa rationamentul si intrebarile pe care Victoria le adreseaza se pare ca rezoneaza cu internautii din lumea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )