Libnet.ro
UNICEF

01:05

Schimbari in Top 10 WTA dupa prima saptamana din 2019. Cine urca si cine cade inainte de Australian Open

Adevărul Adevărul,
Schimbari in Top 10 WTA dupa prima saptamana din 2019. Cine urca si cine cade inainte de Australian Open

Simona Halep nu a mai jucat din luna septembrie, dar in ciuda acestui fapt ramane lider in clasamentul mondial WTA. continuă pe Adevărul

Aryna Sabalenka, invingatoare la Shenzhen. Jucatoarea din Belarus bate la portile Top 10 WTA

Aryna Sabalenka, locul 13 WTA si cap de serie numarul 1, a castigat turneul de la Shenzhen, de categorie WTA International.

Top 10 cele mai rezistente telefoane: cu ce smartphone poti da de pamant

In cazul in care iti place sa-ti cumperi un smartphone in functie de abilitatea sa de a rezista la trante, te vei bucura sa afli acest top 10 cele mai rezistente telefoane pe 2018. La.

WTA Auckland: Bianca Andreescu, n prima finala din cariera - A trecut si de incomoda Su-Wei Hsieh

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu, locul 152 WTA, venita din calificari, va disputa prima finala din cariera in circuitul profesionist, dupa ce a invins-o, sambata, cu scorul de 6-3, 6-3, pe Su-Wei Hsieh din Taiwan, locul 28 WTA si cap de serie numarul 3, in semifinalele turneului de la Auckland.

Top 10 cele mai bune aparitii de la Golden Globes 2019

Editia de anul acesta a premiilor Golden Globes a adunat cele mai mari nume din industria cinematografica, iar acestea au imbracat tinute extravagante, sofisticate si unice. Iata care este topul celor mai frumoase aparitii vestimentare de la Golden Globes, conform specialistilor de la Harpers Bazaar US.

Eclipsa partiala de Soare, n prima duminica din an

Prima duminica din anul 2019 vine cu o eclipsa partiala de Soare, iar pasionatii stiu deja de unde se va vedea cel mai bine evenimentul astronomic, scrie Mediafax citand Space. com.

WTA Brisbane: Naomi Osaka, prima nfrngere din 2019: A fost depasita de Lesia Tsurenko

Japoneza Naomi Osaka, locul 5 WTA si cap de serie numarul 2, a ratat calificarea in finala turneului de categorie Premier de la Brisbane, dupa ce a fost invinsa, sambata, cu scorul de 6-2, 6-4, de ucraineanca Lesia Tsurenko, locul 27 WTA.

Top 10 de la Clarkson de ce Dacia Duster nu e masina pe care s-o vrei

Il stii pe Jeremy Clarkson. Un englez pasionat de masini si indragostit de satira. Dacia Duster a intrat in topul lui cu automobile din 2018, dar nu cu vreo performanta notabila. Jeremy.

Prima reactie din PSD dupa propunerile premierului la Transporturi si Dezvoltare: Iohannis este obligat sa accepte interimatul

Secretarul general al PSD Codrin Stefanescu a reactionat dupa ce premierul Viorica Dancila a trimis luni la Cotroceni propunerile de interimari la Transporturi si Dezvoltare - Rovana Plumb si Eugen.

Ambulanta din Corabia a angajat temporar 10 soferi, dupa ce fostii soferi au fost acuzati ca au furat ani la rnd combustibil

Cei 10 ambulantieri care au fost admisi la proba scrisa a concursului organizat de Serviciul de Ambulanta Judetean Olt pentru ocuparea posturilor vacante temporar la Corabia au obtinut punctaj suficient de mare si la proba de interviu si de marti vor incepe lucrul, a declarat managerul institutiei, Marinela Prina.

Ce urmeaza in pietele financiare dupa aterizarea fortata din decembrie

Pietele financiare vor continua sa evolueze sub semnul volatilitatii si al incertitudinii in primele trei luni din 2019, insa temerile privind inversarea trendului economic pozitiv, in special in SUA, sunt exagerate, recentele scaderi reprezentand de.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )