Libnet.ro
UNICEF

22:30

WTA Brisbane: Naomi Osaka, prima nfrngere din 2019: A fost depasita de Lesia Tsurenko

Hotnews Hotnews,
 WTA Brisbane: Naomi Osaka, prima nfrngere din 2019: A fost depasita de Lesia Tsurenko

Japoneza Naomi Osaka, locul 5 WTA si cap de serie numarul 2, a ratat calificarea in finala turneului de categorie Premier de la Brisbane, dupa ce a fost invinsa, sambata, cu scorul de 6-2, 6-4, de ucraineanca Lesia Tsurenko, locul 27 WTA. continuă pe Hotnews

WTA Auckland: Bianca Andreescu, n prima finala din cariera - A trecut si de incomoda Su-Wei Hsieh

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu, locul 152 WTA, venita din calificari, va disputa prima finala din cariera in circuitul profesionist, dupa ce a invins-o, sambata, cu scorul de 6-3, 6-3, pe Su-Wei Hsieh din Taiwan, locul 28 WTA si cap de serie numarul 3, in semifinalele turneului de la Auckland.

ROBOR la 3 luni scade in prima sedinta din 2019: la cat se situeaza

Indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care se calculeaza majoritatea creditelor in lei cu dobanda variabila de pe piata interbancara, a scazut in prima sedinta a acestui an, desfasurata pe 3 ianuarie 2019. Aflati din materialul de mai jos cum a.

Naomi Osaka s-a retras de la Sydney dupa nfrngerea cu Lesia Tsurenko de la Brisbane

Japoneza Naomi Osaka, locul 5 WTA, s-a retras de la turneul de la Sydney, competitie care incepe duminica, dupa ce a fost eliminata in semifinale, la Brisbane.

Eclipsa partiala de Soare, n prima duminica din an

Prima duminica din anul 2019 vine cu o eclipsa partiala de Soare, iar pasionatii stiu deja de unde se va vedea cel mai bine evenimentul astronomic, scrie Mediafax citand Space. com.

Sarbatoare mare in prima vineri din an

Sarbatoare mare in prima vineri din an. Ce Sfinti sunt praznuiti pe 4 ianuarie. Citeste mai mult pespynews. ro .

VIDEO WTA Brisbane: Elina Svitolina, campioana en-titre, eliminata n optimi de Aliaksandra Sasnovich

Jucatoarea ucraineana de tenis Elina Svitolina, numarul 4 mondial si principala favorita, a parasit miercuri chiar dupa primul meci turneul WTA de la Brisbane, dotat cu premii totale in valoare de un milion de dolari, fiind invinsa in trei seturi, 6-4, 0-6, 6-3, de belarusa Aliaksandra Sasnovich, locul 30 in ierarhia mondiala.

FOTO Prima ninsoare din 2019. Timisoara a imbracat din nou haine albe. Ce spun meteorologii ca ne asteapta zilele urmatoare

Ziua de sambata, 5 ianuarie, a adus din nou zapada multa in Banat. Timisoara a fost acoperita de un strat gros de zapada.

FOTO VIDEO Prima ninsoare din 2019. Timisoara a imbracat din nou haine albe. Ce spun meteorologii ca ne asteapta zilele urmatoare

Ziua de sambata, 5 ianuarie, a adus din nou zapada multa in Banat. Timisoara a fost acoperita de un strat gros de zapada.

Chelsea anunta primul mare transfer din 2019

Echipa londoneza Chelsea, patronata de Roman Abramovici, a mutat prima pe piata transferurilor in noul an.

VIDEO Manchester City i administreaza prima nfrngere lui Liverpool, scor 2-1/ Lupta pentru titlu continua

Manchester City s-a impus, scor 2-1, pe teren propriu, impotriva lui Liverpool prima infrangere din acest sezon de Premier League, dupa 21 de etape) si s-a apropiat la patru puncte in clasament. Pep Guardiola a ajuns la 100 de victorii pe banca cetatenilor.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )