Libnet.ro
UNICEF

10:00

Klaus Iohannis, anunt de ultima ora. Un milion de romani beneficiaza

Playtech Playtech,
Klaus Iohannis, anunt de ultima ora. Un milion de romani beneficiaza

Dupa ce a participat la sedinta CSAT la centru de vaccinare impotriva COVID-19 din Romexpo, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a tinut o declaratie de presa. Un milion de romani vor beneficia Joi, dupa vizita la centrul de vaccinare impotriva coronavirusului de la Romexpo, presedintele Klaus Iohannis, a anuntat ca vaccinarea este sigura si eficienta, iar . continuă pe Playtech

Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre redeschiderea pietelor. Ce trebuie sa stie toti romanii

Vesti bune pentru milioane de romani. Ludovic Orban a adus la cunostinta in cursul serii de miercuri ca astazi, 3 decembrie 2020, se va discuta in cadrul sedintei Comitetului National pentru Situatii de Urgenta despre posibilitatea redeschiderii pietelor, avand trei mari argumente pe care se bazeaza. Acesta a tinut sa precizeze, de asemenea, ca decizia .

Vestea pe care toti fanii lui Schumacher o asteptau! Anunt de ultima ora in Formula 1

A sosit momentul mult asteptat pentru toti cei care iubesc Formula 1. Fiul legendarului Michael Schumacher, Mick, a fost anuntat oficial ca pilot in Marele Circ. Va concura pentru echipa Haas, alaturi de Nikita Mazepin. in varsta de 21 de ani, Mick si-a construit cariera cu mare atentie. A reusit deja sa demonstreze ca a .

KLAUS IOHANNIS, MESAJ CATRE ROMANI: Va rog sa mergeti sa votati

Presedintele Klaus Iohannis i-a rugat, astazi, pe romani sa mearga duminica la vot.

KLAUS IOHANNIS, MESAJ CATRE ROMANI: Va rog sa mergeti sa votati

Presedintele Klaus Iohannis i-a rugat, astazi, pe romani sa mearga duminica la vot.

Ce se va intampla cu infectarile covid-19 dupa alegeri. Klaus Iohannis a facut un anunt dubios

Miza alegerilor parlamentare din 6 decembrie este una foarte mare, mai ales in aceasta perioada. Fiecare politician sau partid se agata de orice pentru a-si atrage voturile romanilor. Ultimele declaratii facute de Presedintele Kaus Iohannis arata disperarea si pierderea de sub control a situatiei de catre PNL. Presedintele Klaus Iohannis: Mergem in siguranta la alegerile .

Strategia de vaccinare anti-COVID, aprobata in CSAT. Klaus Iohannis: Este foarte posibil ca la inceputul anului viitor, Romania sa beneficieze de prima transa de vaccin, un numar de aproximativ 1 milion de doze

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la finalul vizitei pe care a facut-o la Centrul de vaccinare anti-COVID-19 de la Romexpo, ca strategia nationala de vaccinare impotriva noului coronavirus a fost.

VIDEO Klaus Iohannis: Este foarte posibil ca la inceputul anului viitor sa beneficiem de prima transa de vaccin, 1 milion de doze

Este foarte posibil ca la inceputul anului 2021 Romania sa beneficieze de prima transa de vaccin, respectiv circa 1 milion de doze, iar pana in vara sa fie finalizata prima campanie de vaccinare, a declarat joi presedintele Klaus Iohannis, dupa ce a vizitat un centru de vaccinare anti-COVID-19,.

KLAUS IOHANNIS: Misiunea justitiei a ramas la fel de actuala si de importanta

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la sedinta de bilant a CSM, ca, in ciuda anului dificil pe care-l traversam, justitia trebuie sa asigure in continuare respectarea drepturilor fundamentale ale cetatenilor. intr-o Romanie europeana, nimeni nu este mai presus de lege, a afirmat presedintele, referindu-se la mesajul transmis in acest sens de catre romani, la referendumul din 2019.

Cand revin elevii la scoala. Anuntul de ultima ora care intereseaza milioane de romani

Comisia Europeana a emis o serie de recomandari pentru prevenirea infectarii cu noul coronavirus. S-a aflat ce se intampla cu scolile online dupa Sarbatorile de iarna. Cand vor reveni elevii la scoala Prin intermediul unui document publicat marti, Comisia Europeana recomanda tuturor statelor membre ale Uniunii Europene, extinderea vacantei de iarna sau cursurile online dupa .

Presedintele Klaus Iohannis a depus in cadrul ceremoniei dedicate Zilei Nationale si o corona de flori in memoria victimelor pandemiei de coronavirus

Presedintele Klaus Iohannis a depus marti in cadrul ceremoniei dedicateZilei Nationale o corona de flori in memoeia eroilor romani cazuti pentru apararea patriei, dar si pentru memoria victimelor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )