Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce schimbari vor descoperi elevii celei mai mari scoli din Buzau atunci cand revin in clase

Adevărul Adevărul,
Ce schimbari vor descoperi elevii celei mai mari scoli din Buzau atunci cand revin in clase

Cele trei proiecte aflate in lucru la Scoala nr. 11 din municipiul Buzau se apropie de finalizare. Muncitorii au sporit ritmul de lucru dupa trecerea orelor in sistem online. continuă pe Adevărul

Cei mai mari ghetari din Groenlanda s-ar putea topi mai repede decat se astepta (studiu)

Cei mai mari trei ghetari din Groenlanda, care contin suficienta apa pentru a creste nivelul marii cu mai mult de un metru, s-ar putea topi mai repede decat cele mai alarmiste previziuni estimate, potrivit unui studiu publicat marti si citat de AFP.

Obiceiurile ciudate ale celor mai mari pictori din lume

Auzim adesea spunandu-se ca geniile nu duc niciodata o viata obisnuita si ca artistii sunt, de multe ori, neintelesi. Aceste lucruri nu sunt departe de adevar, avand in vedere ciudateniile de care au fost in stare unii dintre cei mai mari pictori din toate timpurile.

Un grup detinut de cele mai mari fonduri de investitii din lume iese din Romania, odata cu vanzarea celor 12 cladiri din portofoliu

Grupul australian Cromwell Property Group, cu actionari precum BlackRock si Vanguard, cei mai puternici manageri de active din lume, iese de pe piata imobiliara din Romania, prin vanzarea celor 12 cladiri din portofoliu catre dezvoltatorul si administrator de parcuri industriale si logistice CTP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )