Libnet.ro
UNICEF

08:00

O schita semnata de Donald Trump s-a vandut la licitatie cu aproape 30.000 de dolari. Ce a vrut sa deseneze liderul SUA

România Liberă România Liberă,
O schita semnata de Donald Trump s-a vandut la licitatie cu aproape 30.000 de dolari. Ce a vrut sa deseneze liderul SUA

Un cumparator anonim a achizitionat cu 29. 184 de dolari o schita semnata in urma cu peste un deceniu de Donald Trump, a informat casa de licitatii Nate D. Sanders. continuă pe România Liberă

O schita facuta de Donald Trump a fost vanduta cu aproape 30.000 de dolari la o licitatie din New York

O schita semnata de presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald J. Trump, infatisand orasul New York, a fost adjudecata la casa de licitatie Nate D. Sanders pentru suma de 29. 184 de dolari.

O schita a orasului New Yor, semnata de Donald Trump, a fost vanduta cu 29.184 dolari

O schita semnata de presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald J. Trump, infatisand orasul New York, a fost adjudecata la casa de licitatie Nate D. Sanders contra sumei de 29. 184 de dolari, relateaza News. ro.

O schita a orasului New York, semnata de Donald Trump, a fost vanduta cu 29.184 dolari

O schita semnata de presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald J. Trump, infatisand orasul New York, a fost adjudecata la casa de licitatie Nate D. Sanders contra sumei de 29. 184 de dolari, relateaza News. ro.

Numele Trump vinde bine: Record la licitatia unei schite semnata de presedintele american (FOTO)

Numele 'Donald Trump' face bani si dupa ce actualul presedinte al SUA a renuntat la business. O schita semnata de Trump in urma cu 10 ani s-a vandut la o licitatie cu aproape.

Un desen al lui Donald Trump, vandut la licitatie pentru 29.200 de dolari

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, nu este artist, dar un desen de-al sau s-a vandut la licitatie pentru 29. 200 de dolari. Desenul reprezinta Turnul Trump, de care miliardarul este foarte mandru.

VIDEO Donald Trump va fi eroul unui desen animat

Gazda talk show-ului The Late Show difuzat de CBS, Stephen Colbert,a vandut televiziunii Showtime un serial animat care il va avea in centrul sau pe presedintele american Donald Trump. Serialul va avea 10 episoade, relateaza TheGuardiansiVariety.

Donald Trump si-a dat cu parerea despre viitorul Apple in Statele Unite

Intr-un interviu acordat celor de la The Wall Street Journal, Donald Trump s-a aruncat la cateva afirmatii foarte curajoase despre viitorul Apple in SUA. Apple este una dintre cele mai reprezentativecompanii americane. Chiar si daca isi pastreaza o mare parte din lichiditati in afara Statele Unite, are aproape un deceniu de cand se afla in [].

Raspunsul lui Donald Trump la noile teste nord-coreene cu rachete balistice intercontinentale

Presedintele SUA Donald Trump a avut o reactie extrem de virulenta la noile teste nord-coreene cu rachete balistice intercontinentale. Trump a declarat, intr-un comunicat, ca testele reprezinta o actiune.

Generalul John Kelly, noul sef de cabinet al lui Donald Trump

Presedintele american Donald Trump l-a numit vineri pe generalul in rezerva John F. Kelly in functia de sef de cabinet la Casa Alba, relateaza Reuters. Trump a facut anuntul pe Twitter la o zi dupa ce noul sau director de comunicare, Anthony Scaramucci, l-a acuzat pe fostul sef de cabinet ca ar fi in spatele scurgerilor repetate de informatii.

Schimbari importante la Casa Alba: Donald Trump a anumit un nou sef de cabinet (FOTO)

Casa Alba are un nou sef de cabinet. Reince Priebus si-a dat demisia din functie, dupa ce presedintele american Donald Trump si-a pierdut increderea in el. in locul sau, a fost numit generalul.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2454 seconds )