Libnet.ro
UNICEF

08:30

Schumacher, dat in judecata pentru provocarea unui accident rutier in Spania, petrecut inaintea accidentului suferit la schi

B1 B1,
Schumacher, dat in judecata pentru provocarea unui accident rutier in Spania, petrecut inaintea accidentului suferit la schi

Germanul Michael Schumacher nu este lasat in pace nici pe patul de spital: Acesta este dat in judecata pentru un accident rutier provocat anul trecut in Spania, in luna noiembrie. Schumacher este chemat in judecat. continuă pe B1

Michael Schumacher se confrunta cu o noua problema

Pilotul de curse de Formula 1 Michael Schumacher este dat in judecata pentru provocarea unui accident rutier in Spania in noiembrie anul trecut, a raportat mass-media luni, informeaza AGERPRES. Schumacher, care.

Trafic blocat pe DN1, in urma unui accident rutier: Patru persoane au fost ranite

Patru persoane au fost ranite, marti, in urma unui accident produs pe DN1, in statiunea Azuga, judetul Prahova, dupa ce doua masini s-au ciocnit. Potrivit Mediafax, circulatia in zona este blocata. Conform.

Trafic blocat pe DN1, in urma unui accident rutier: O persoana a murit, iar alte trei sunt in stare grava

UPDATE: 12:39: Una din cele patru persoane ranite in accident a decedat, in timp ce celelalte trei se afla in stare grava, relateazaMediafax. Acestea vor fi preluate de un elicopter SMURD. Una dintre.

Michael Schumacher a fost dat in judecata pentru un accident rutier

Michael Schumacher, aflat in spital de pe 29 decembrie 2013, in urma unui accident de schi, a fost denuntat pentru un accident rutier produs in Spania, pe 17 noiembrie 2013.

Accident rutier la Cahul. Trei copii au fost internati in stare grava in spital

Trei copii cu varsta cuprinsa intre unu si cinci anii au ajuns in stare grava la spitalul raional Cahul, dupa ce au fost victimele unui accident rutier in amiaza zilei de sambata.

DN 64, blocat complet intre Ramnicu Valcea si Dragasani in urma unui accident cu patru raniti

Drumul national 64 este complet blocat, luni seara, intre Ramnicu Valcea si Dragasani, in urma unui accident rutier in care patru persoane au fost ranite, fiind transportate la spital, potrivit Mediafax.

Trafic restrictionat pe DN1 B Ploiesti - Buzau, in urma unui accident cu trei masini

Circulatia pe DN 1 B Ploiesti - Buzau se desfasoara cu restrictii, luni dupa-amiaza, in urma unui accident rutier in care au fost implicate trei autoturisme si in care trei oameni au fost raniti, transmite corespondentul Mediafax.

Trafic rectrictionat pe DN 1, in urma unui accident cu trei masini

Circulatia pe DN 1 B Ploiesti - Buzau se desfasoara cu restrictii, luni dupa-amiaza, in urma unui accident rutier in care au fost implicate trei autoturisme si in care trei oameni au fost raniti.

Michael Schumacher a fost denuntat pentru un accident rutier produs in Spania, in cursul lunii noiembrie 2013

Multiplul campion de Formula 1 Michael Schumacher a fost denuntat pentru un accident rutier produs in Spania, in cursul lunii noiembrie 2013. Schumacher s-a aflat atunci la volanul unei masini inchiriate, in apropie.

ACCIDENT RUTIER la iesirea din Timisoara. Sapte persoane au fost ranite

Sapte persoane, intre care doi copii, au fost ranite, in noaptea de duminica spre luni, intr-un accident rutier provocat la iesirea din Timisoara de soferul unui autoturism Audi A8, la scurt timp dupa ce .

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )