Libnet.ro
UNICEF

10:46

Science Report: Clitorisul face mai multe decat credeti, spune un cercetator britanic

Hotnews Hotnews,
 Science Report: Clitorisul face mai multe decat credeti, spune un cercetator britanic

De cand ne simtim mai confortabil vorbind despre asta in public ceea ce in linii mari nu se intampla de prea multa vreme), cele mai multe discutii in jurul functiei clitorisului s-au limitat la rolul acelui organ in placerea sexuala feminina. Dar intr-un articol nou publicat in revista Clinical Anatomy, Roy J. Levin de la Universitatea Sheffield argumenteaza ca clitorisul are atat functie procreativa reproductiva), cat si recreativa placere) de egala importanta. continuă pe Hotnews

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Liderul UDMR, Kelemen Hunor: Am obtinut mai multe voturi decat in 2009 si 2014

Candidatul UDMR la Presedintia Romaniei, Kelemen Hunor, a declarat, duminica, dupa rezultatele exit-poll, ca voturile obtinute de el la aceste alegeri sunt mai multe decat cele obtinute la precedentele alegeri.

Kelemen Hunor: Rezultatul la alegeri este bun, vom avea mai multe voturi decat in 2009 sau 2014

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, considera ca rezultatul pe care l-a obtinut la alegerile prezidentiale este bun, pe proiectia UDMR urmand sa fie inregistrate mai multe voturi decat in 2009 sau 2014.

Cum se voteaza in Prahova. Barbatii mai harnici decat femeile in primele doua ore de la deschiderea sectiilor

Barbatii din Prahova sunt mult mai constiinciosi decat femeile cand vine vorba despre alegerea noului presedinte, arata o statistica publicata pe site-ul Bec. ro.

Rezultate partiale AEP, ora 23.00. S-au numarat voturile din mai multe judete. Klaus Iohannis, peste 36%

Romanii au fost chemati duminica, 10 noiembrie, sa spuna pe cine vor sa trimita in turul al doilea al alegerilor prezidentiale. Marele castigator este Klaus Iohannis, care s-a distantat considerabil de ocupantul locului doi. Biroul Electoral Central a inceput numaratoarea oficiala si prezinta propriile rezultate oficiale ale primului tur al alegerilor prezidentiale. Pe primul loc .

Alegeri in Spania: PSOE cele mai multe voturi, dar majoritate redusa

Partidul Muncitorilor Socialisti PSOE) de guvernamant din Spania a obtinut cele mai multe voturi la.

Incendiu la Penitenciarul Rahova! Mai multe persoane au ajuns de urgenta la spital. Ce se intampla cu Liviu Dragnea

Un incendiu s-a produs in aceasta dimineata la penitenciarul Rahova, acolo unde este inchis si Liviu Dragnea. Panica si teama s-a lansat pret de minute bune in incinta inchisorii. De la ce a pornit cu totul? in ce stare se afla Liviu Dragnea? in urma incidentului produs in aceasta dimineata, in jurul orei 08:00 la .

Mai multe firme din Japonia le-au interzis femeilor sa mai poarte ochelari, starnind un intreg scandal

Mai multe firme din Japonia le-au interzis angajatelor sa mai poarte ochelari la munca, noua politica starnind insa un val de critici si ajungand subiect de presa, relateaza BBC News.

Monica Anisie: De cele mai multe ori, manualele scolare sunt construite de profesori pentru profesori

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat joi ca, de cele mai multe ori, manualele sunt construite de profesori pentru profesori si a spus ca de fiecare data cand se realizeaza un manual ar trebui sa se ia in calcul aplicabilitatea acestuia.

Cat risca sa stea la inchisoare tanarul care a spart mai multe magazine in Targoviste

Tanarul care a spart mai multe agentii de turism si magazine din Targoviste a declarat ca s-a aflat sub influenta drogurilor atunci cand a comis faptele.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Prezenta la vot, mult mai slaba decat cea din 2014

in ziua in care Romania isi alege presedintele, romanii au fost mai matinali ca de obicei. Dovada, prezenta la vot in primele patru ore de la deschiderea sectiilor de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )